Netko musterija, netko kurva...netko profi, netko amater. Itd itd lakaNemam ja musterije, ti si musterija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko musterija, netko kurva...netko profi, netko amater. Itd itd lakaNemam ja musterije, ti si musterija
Ja vise nisam kurva al ti si i dalje musterijaNetko musterija, netko kurva...netko profi, netko amater. Itd
Ja jesam musterija kada odem kod kurvi.Ja vise nisam kurva al ti si i dalje musterija
Kurva je osoba koja se jebe za lovu, e pa ja se ne jebem. A ti placas kurvi.. Znaci da si nusterija.i to stalna.Ja jesam musterija kada odem kod kurvi.
A ti sebe mozes nazvat kraljicom svemira ako ti to pase...ali realnost je surova
A Ventura je jebao za dzabe????Kurva je osoba koja se jebe za lovu, e pa ja se ne jebem. A ti placas kurvi.. Znaci da si nusterija.i to stalna.
Smiri se stari , sutra je novi danLaku noć. A kako da ja spavam nakon ovoga.
Nije ali ja sam odlucila da se vise ne jebem nikako, ni za koju lovu.. A i nije to neka lova, ispod 1000 eura ne priznajem da me se placaA Ventura je jebao za dzabe????
Ja jesam musterija. Priznajem. Ali ti bi se jebala a da ti ne ude
Prije koliko si minuta to odlucila pametno moje.. Ja sad odlucujem da vise nisam musterija nego pravitelj drustva damama koje se kurvaju..Nije ali ja sam odlucila da se vise ne jebem nikako, ni za koju lovu.. A i nije to neka lova, ispod 1000 eura ne priznajem da me se placa
Topvec duze vremena, evo sad se rijesavam i poslijednjih kao venturePrije koliko si minuta to odlucila pametno moje.. Ja sad odlucujem da vise nisam musterija nego pravitelj drustva damama koje se kurvaju..
Eto kada se vec Trump nije kako trebao povukao sa pred. pozicije, bar da ispratimo tvoj odlazak live...Topvec duze vremena, evo sad se rijesavam i poslijednjih kao venture
Ja sam vec davno otisla, nema me.. Samo digitalno...Eto kada se vec Trump nije kako trebao povukao sa pred. pozicije, bar da ispratimo tvoj odlazak live...
Prije par minuta si amater kurva, sad nisi, sutra ces opet mozda biti, mozda neces...Boli me glava...Budi sta god hocesE pa ja sam onda ova amater... Jer me nikada ovo nije ponijelo tako da bih se tim bavila profesionalno
Bila sam amater kurva sad nisam...Prije par minuta si amater kurva, sad nisi, sutra ces opet mozda biti, mozda neces...Boli me glava...Budi sta god hoces
A sutra cu vjerojatno biti udana zenaBila sam amater kurva sad nisam...
Ja cu najvjerojarnije uskocit umjesto Cervara u repku..ali vidjet cu jos sutraA sutra cu vjerojatno biti udana zena
Ovo moje je sigurno a tvoje... Daj sve od sebe...Ja cu najvjerojarnije uskocit umjesto Cervara u repku..ali vidjet cu jos sutra
Ja ću se zaredit , odoh u samostan .Ja cu najvjerojarnije uskocit umjesto Cervara u repku..ali vidjet cu jos sutra
Ja ću se zaredit , odoh u samostan .
Laku noc
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|