Sisata i guzata
Well-known member
Ja sam se sa mnogima vidjala 6,7 godina svaki tjedan...I ako te se baš dojmilo ponoviš jedanput ili dva i to je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se sa mnogima vidjala 6,7 godina svaki tjedan...I ako te se baš dojmilo ponoviš jedanput ili dva i to je to
Pa stvarno ste odlučili vezati ga za sebe. To nije u redu, pustite ga...Ja sam se sa mnogima vidjala 6,7 godina svaki tjedan...
Nismo ga mi nosili...Krivo ste napravili sto ste ga poslali meni.. Ja nisam profi kurva niti sam to ikad bila. Na takav karakter ne ide moj pristup da ga jebes...
Tko je rekao sveticasamo kazem da nisam profi kurva, nemam profi pristup i svakome malo osjecajnijem i labilnijem ce se dopasti i vezat ce se..Nismo ga mi nosili...
Sama si ga pozvala...kurva i svetica ne ide da ga jebes..
Sig, gradis MIT o sebi, to tako ne ide. Drugi stvaraju mitove...Da, sa svim drugim zenama...
Drugi su me i stvoriliSig, gradis MIT o sebi, to tako ne ide. Drugi stvaraju mitove...
Postoji profi kurva i amater kurvaTko je rekao sveticasamo kazem da nisam profi kurva, nemam profi pristup i svakome malo osjecajnijem i labilnijem ce se dopasti i vezat ce se..
E pa ja sam onda ova amater... Jer me nikada ovo nije ponijelo tako da bih se tim bavila profesionalnoPostoji profi kurva i amater kurva
Ajde da se konacno ja i ti slozimo oko necega. Sad idem spavat.E pa ja sam onda ova amater... Jer me nikada ovo nije ponijelo tako da bih se tim bavila profesionalno
Laku noc stalna musterijo...Ajde da se konacno ja i ti slozimo oko necega. Sad idem spavat.
Laku noc amaterka
DogovorenoSiG skuhat cu ti ja veceru za Valentinovo, pusti ove sto se boje obaveza.
Ali Ventura ce postati profi jebac . Laku noc Ventura
Pa strpi se do sutra...Sutra ce top listaLaku noć. A kako da ja spavam nakon ovoga.
Ne ti imas stalne musterije. Mene zovu drugacijeLaku noc stalna musterijo...
Nemam ja musterije, ti si musterijaNe ti imas stalne musterije. Mene zovu drugacije
Onaj tko hoda kurvama je musterija a ti si stalnaNemam ja musterije, ti si musterija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|