Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko naplaćuješ?Kakav pederluk tebe spopao, pa nisam ja kriv sto ovi misle da me mogu jebat i sto u meni vide mušku verziju sig
jesi mislila da želi anal?E neku vece zablokirala sam i isla sam googlat analitican... Jer je rekao oprosti sto sam analitican toliko
Nije ovo vise jebanje, ovo je sad vec romantika postala.Kakav pederluk tebe spopao, pa nisam ja kriv sto ovi misle da me mogu jebat i sto u meni vide mušku verziju sig
Ja sam davno rekao da mi je žao što nisam išao u gimnaziju, pa studirat psihijatriju i da samo 200 kn naplatim seansu, pa u jednom radnom danu bi zaradio za 1h za neku s EGE. Morao ja zujat , pa na ekonomiju i sad imam od toga šta ništaZnaci ovakvog pederluka nije bilo ni prije pola godine, kad su na ljubavnom samo muski prevladavali.
ANAL iticannisam se sjetila iskreno...jesi mislila da želi anal?
100€ 1h . 500 kn polh. Ak oces neke perverzije cijena ide gore .Koliko naplaćuješ?
Nema tu zdrave okoline višeNije ovo vise jebanje, ovo je sad vec romantika postala.
Pocinjem se stvarno zabrinjavati za zdravu okolinu na ovim stranicama.
Pitala sam ga jel napisao koju recenziju, jesi vidio? Ja pazim na to dok te nema..Madmax nije ni tekmu gledao...mislio sad kad svi gledaju utakmicu da iskoristi kod sig
Je, na pocetku nesto, ne sjecam se sto...Sig jel ti pisao Madmax na pp?
Jel postoji netko da joj nije pisao, ako da e on je gaySig jel ti pisao Madmax na pp?
Pa tu satnicu nema ni Plenky?100€ 1h . 500 kn polh. Ak oces neke perverzije cijena ide gore .
Znas kolko je meni trebalo, samo 7 mjeseciJel postoji netko da joj nije pisao, ako da e on je gay
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|