Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo hrabro i ustrajno... Do cilja... Da nades zenu za sebeMalo tko bi izdržao takve napade
Aj ne pravi se lud ti nikad nisi . Ili ? Upotrijebio osim sada i niko te ne dira a mene se odma napada i proziva
Ne bum se htel mešatAj ne pravi se lud ti nikad nisi . Ili ? Upotrijebio osim sada i niko te ne dira a mene se odma napada i proziva
Tko si ti?@darien8 eto ti 4 njih bez interpunkcijskih znakova , a mene jebeš cijel dan za to. Šta je bato di si sad ?
Pa prošli smo to . Jel imaš demenciju? Cijel dan jučer me jebes što ne korstim ?. I ostala interpunkcijska sranja od znakova i sad pitas ko samTko si ti?
Brijem da bi te jebo ovako i onako@darien8 eto ti 4 njih bez interpunkcijskih znakova , a mene jebeš cijel dan za to. Šta je bato di si sad ?
Izgleda da teško pamtim neimpresivne ljude poput tebe. Sorry...Pa prošli smo to . Jel imaš demenciju? Cijel dan jučer me jebes što ne korstim ?. I ostala interpunkcijska sranja od znakova i sad pitas ko sam
TočkaAj ne pravi se lud ti nikad nisi . Ili ? Upotrijebio osim sada i niko te ne dira a mene se odma napada i proziva
Čovjek kojeg su interpunkcije dovele do ludilaTko si ti?
Tako je istina slažem se ovaj put s njimTočka
Čovjek kojeg su interpunkcije dovele do ludila
Dobro srcelenceOstavite @Winn69 na miru jer ćete osjetiti moj gnjev. Hvala.
Novi sojevi Corone izgleda stižuPod hitno treba neki psihotest uvest kad se registrira na forum. Previše njih bi i najboljeg psihijatra izludilo da bi ovaj morao kod psihica
Kakav pederluk tebe spopao, pa nisam ja kriv sto ovi misle da me mogu jebat i sto u meni vide mušku verziju sigZnaci ovakvog pederluka nije bilo ni prije pola godine, kad su na ljubavnom samo muski prevladavali.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|