Patak
Well-known member
Pa netko mora biti i toTi si patka prvi dojam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa netko mora biti i toTi si patka prvi dojam
Seres a dobri smo si kao...Uostalom SIG.ti si mi frendica nebi te jebo za brdo karamela
Pa.dragi Jura znaš kako ja to vidim moraš do diplome sam sebiTi si patka prvi dojam
Nema tih Para za Patka Ništa ništa Sigica nije meni telefonski broj da ispraznim jaja i zapalim cigaretuSeres a dobri smo si kao...
Pa tko kaze da moras doc samo na praznjenje jaja. E moj Patak pa ti nikada nauciti neces.Nema tih Para za Patka Ništa ništa Sigica nije meni telefonski broj da ispraznim jaja i zapalim cigaretu
Tko prica o ljubavi?Problem.je.vaš.Koji tražite ljubav.tu.No Tako je kako je
Sve je tako.No moje iskustvo je moje pa nisam ga na cesti našaoPa tko kaze da moras doc samo na praznjenje jaja. E moj Patak pa ti nikada nauciti neces.
Drugo, vjerujem da kad je netko napaljen pa da mu i baba od 65 godina na cesti rasiri noge da bi ju maznuo, tako da radje reci istinu pa nitko ti ne zamjera.
Ili se bojis sta bi ti SiG-ica napravila da joj dodjes?
Bratac glumiš no To je teatar pa sve je dozvoljenoTko prica o ljubavi?
Amos OZ priča o ljubavi i tminiTko prica o ljubavi?
Po onome sto se da razaznati iz onoga sto pises bojis se tih iskustava koje si stekao.Sve je tako.No moje iskustvo je moje pa nisam ga na cesti našao
Da sam htio glumit vjvtno bih bio u MetastazamaBratac glumiš no To je teatar pa sve je dozvoljeno
Stvar je vlastitih spoznaja pa zar ti očekuješ od mene moje spoznaje?Po onome sto se da razaznati iz onoga sto pises bojis se tih iskustava koje si stekao.
Zašto, šta je sad bilo?Ode forum u kurac
Zapravo Ne Izgleda baš kako treba biti No ti si nezadovoljanOde forum u kurac
Spoznaj sebePo onome sto se da razaznati iz onoga sto pises bojis se tih iskustava koje si stekao.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|