Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj opet cu da pogledam....Mislim da mozes promijenit ali mjesec dana nemozes mijenjati opet ime
Zašto ne možeMislim da mozes promijenit ali mjesec dana nemozes mijenjati opet ime
Evo stavila. Pise moraju mi odobrit.. Znaci nikad pa ni tad koliko su azurni..Cekaj opet cu da pogledam....
Patak... Sto vrijeme vise odmice, cijena broja ti pada... A ti si misli...Prodajem broj od SIG
Pa sve je u raspadu ništa čudnoPatak... Sto vrijeme vise odmice, cijena broja ti pada... A ti si misli...
No Sigica mi je dala broj A ePatak... Sto vrijeme vise odmice, cijena broja ti pada... A ti si misli...
Na pocetku je vrijedio puno....No Sigica mi je dala broj A e
Pa kod mene je uvijek neprocjenjivo Pa to nešto vrijediNa pocetku je vrijedio puno....
Hahah da ali sad ga ima 5 puta vise ljudi nego kad si ga prodavao prije 2 mjesecca... Tako da moras spustit cijenuPa kod mene je uvijek neprocjenjivo Pa to nešto vrijedi
Ne moram ništaHahah da ali sad ga ima 5 puta vise ljudi nego kad si ga prodavao prije 2 mjesecca... Tako da moras spustit cijenu
Znas da nemas para za to....Uostalom SIG.ti si mi frendica nebi te jebo za brdo karamela
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|