Po mojem mišljenju u autu na kratko vrijeme, mogu se jedino posvađatSta mislis, oce li se uzet na kraju?
Volio bi da giješim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po mojem mišljenju u autu na kratko vrijeme, mogu se jedino posvađatSta mislis, oce li se uzet na kraju?
Marijole ti je zaista bio jedini i pravi enemy ovdje.Mislis kao u vrijeme Marijola?
Nece.. Ona ce reci sto ima a Venty ce joj pisat uvredene poruke na temiPo mojem mišljenju u autu na kratko vrijeme, mogu se jedino posvađat
Volio bi da giješim
Apsolutno...Marijole ti je zaista bio jedini i pravi enemy ovdje.
Ajde jos samo veceras... Ko kad ides kurvi pa kao ova ti je zadnjaJao nesmijem.... Suzdrzi se Jucieeee
Šta nesmiješ. I di je ovaj Kozjak sad tjera Koze umjesto da meni kaže kakve planove imaJao nesmijem.... Suzdrzi se Jucieeee
Izjebao te a vidjeli se nisteApsolutno...
To moze samo onIzjebao te a vidjeli se niste
Mislim da ce sombrero ic kod marije kad tadAjde jos samo veceras... Ko kad ides kurvi pa kao ova ti je zadnja
Kako kad moze samo stariji bitiMislim da ce sombrero ic kod marije kad tad
Muška laž. To sam ja reko kad sam išao Raissi, pa poslje išao do latine one jedne i poslje Raissi i poslje opet i na kraju završio na kruhu i vodi. šta ćeš život je takavAjde jos samo veceras... Ko kad ides kurvi pa kao ova ti je zadnja
Jak je u glavi, gornjoj.To moze samo on
Starit će i Marija.Kako kad moze samo stariji biti
Mom amigu Mirozemu
Prejak... I likovi bi trebali ucit od njega.. I sto se tice kako intrigirat nekoga i sto se tice mentalne snage..Jak je u glavi, gornjoj.
Dolje vodiš 100%
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|