Mah glume nes očito. Ili su to ona skupina sto bi se jebalo a da neude ili još bolje da joj uplatiš na racun a ne pojaviš se uopćeVidiš da te ne idu dogovori sa ženama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mah glume nes očito. Ili su to ona skupina sto bi se jebalo a da neude ili još bolje da joj uplatiš na racun a ne pojaviš se uopćeVidiš da te ne idu dogovori sa ženama.
A evo i mene nakon 2 dana...nikako ovo polovit..a mozda je do mene previse cugao prek vikenda....Eto mene živ sam. Vidim ima 6 stranica , a isto tako vidim da se patak često sam sa sobom dopisuje tu nekakvu muziku stavlja i slike
Nisam mu više interesantanVenty aj molim te samo provjeri jel ti se javio Marijole
Napisat ću nešto protiv Hajduka i Torcide, možda se onda javi.Nisam mu više interesantan
Ajde.... Ili napisi da si jebavoNapisat ću nešto protiv Hajduka i Torcide, možda se onda javi.
Jel te pale takve curiceLolita ...
Naravno.Jel te pale takve curice
Pa eto sad kad si reagirao nije baš sam sa sobomEto mene živ sam. Vidim ima 6 stranica , a isto tako vidim da se patak često sam sa sobom dopisuje tu nekakvu muziku stavlja i slike
To je nesto sto bi Ventura slusaoOvo treba slušati prije svake jebačine:
Napiši mu da je udruga " Naš Hajduk " smrt za klub.Napisat ću nešto protiv Hajduka i Torcide, možda se onda javi.
Ja mislim da treba reci da je pojebao neku ukrajinkuNapiši mu da je udruga " Naš Hajduk " smrt za klub.
Tocnije što je jebao, jebao je...bar između 11. 13. kata...Ajde.... Ili napisi da si jebavo
Mozda mu povjeruje...Tocnije što je jebao, jebao je...bar između 11. 13. kata...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|