zašto?Ne moras werdume... Sve je po starom... A ja sve manje imam volje, snage tu prisustvovati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto?Ne moras werdume... Sve je po starom... A ja sve manje imam volje, snage tu prisustvovati
Nije mi to vise to.. Izgubilo je magiju sta bi rekao drug patak..zašto?
ne pali te više?Nije mi to vise to.. Izgubilo je magiju sta bi rekao drug patak..
Samo polako nemoj zuritEvo frende sunce sija auti prolaze svi nekako žure čak i penzioneri radim drugu
Forum kao takav ne..ne pali te više?
izgubila se misticnostForum kao takav ne..
Ja subotu noc rekao idemo na koju časicu dobrog razgovora ali iskuliranPa puno smo pisali. Naravno da dosadi. Trebao bi sad neki susret i pijanka hahha
Ako se trudiš da V shvati da nisi samo kurva po profesiji super ti ide.Venty aj molim te samo provjeri jel ti se javio Marijole
Aha mislis obratno... Da bi se trebala drzati sluzbenije...Ako se trudiš da V shvati da nisi samo kurva po profesiji super ti ide.
Ne, u nas u Splitu se kaže da se ponašaš kurvanjski. Osim ako nas sve skupa ne vozate.Aha mislis obratno... Da bi se trebala drzati sluzbenije...
Vidiš da te ne idu dogovori sa ženama.Pa šta je ovo javim se jednoj stranoj nezz vise naso je tu na oglasniku ona meni pocela pricst kak joj lijepo u zg? Pitam cijenu nis pitam šta je uključeno nis ne odg pitam opet cijenu sam seena. Ona bi se jebala al nebi rekla cijenu wtf . Nađem tu opet neku pitam jel free kaže nije ak je na oglasniku bilo kak može bit free. Okle ja znam možda žena voli free. Pitam cijenu kaže oral 300 pol h a ostalo 500 pol h čudne neke
Pa ja sam kurva... To mi u opisu profesije...Ne, u nas u Splitu se kaže da se ponašaš kurvanjski. Osim ako nas sve skupa ne vozate.
Ali karakter ne mora biti.Pa ja sam kurva... To mi u opisu profesije...
Neka ga vrati tko se sa njim svađao i otjerao ga.Nema vise susreta za nikoga dok ne vratite Marijola!,
Nisam ja.. Nisam ja...Neka ga vrati tko se sa njim svađao i otjerao ga.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|