Sisata i guzata
Well-known member
Jel Bach??Nis treba pričekat nekog ko je probao to . Znam jednu osobu koja je bila neki dan brijala na to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Bach??Nis treba pričekat nekog ko je probao to . Znam jednu osobu koja je bila neki dan brijala na to
A koja je razlika kad i jedno i drugo ulazi gdje sunce ne sija?Sorry, nije štap...šala mala. Nisi gay?
Zvucis kao da si probao...Neznam kaj bi ti rekao al ja to vidim ovak, sad cu vam zgadit sve mozda, al pisemo tu o koje cemu pa nmvz ja mislim.
Po meni nemas kaj probavat da bi szano, ak je nekom super tipa kad se malo zastopa pa ode na wc i treba mu da izbaci malo vece sranje iz sebe onako tvrdje i muci se s tim dijelom kad je skoro vani (svi smo to iskusili ja mislim, jer svi imamo nekih problema kad tad) i ako ga to stimulira (jer isto tako tada ti pritisce prostatu) onda samo daj brate mili.
Meni je takav osjecaj muka, a zamisli si da ti jos neko tu stane pa rosta po guzici. Ma daj bjez da ne kazem kam.
Pa ja to tak dozivljavam.Zvucis kao da si probao...
Je on je. Očekujem detaljnu recenziju od njegaJel Bach??
Molim te ostavi to za mene... Da ja budem prvakažu svi koji su probali da je masaža prostate savršen ugođaj tako da se bojim probati da mi se ne bi svidjelo
Ako nisi probao daj da ja budem prva... Meni je to fetish...Pa ja to tak dozivljavam.
evo ako skupim hrabrosti ti ćeš me razdjevičitMolim te ostavi to za mene... Da ja budem prva
Jaooo.... Onda bi mogla reci da sam sve probala sta postojia
evo ako skupim hrabrosti ti ćeš me razdjevičit
ako ne budem išao na pregled prije pa neću bit extradjevičanskia
evo ako skupim hrabrosti ti ćeš me razdjevičit
Moras pozuriti....ako ne budem išao na pregled prije pa neću bit extradjevičanski
Kad V. proba onda cu ti i ja datAko nisi probao daj da ja budem prva... Meni je to fetish...
a bit ćeš druga po redu, samo doktor će prije tebe...ako ne budem išao na pregled prije pa neću bit extradjevičanski
Mislis da ne bi nagovorila V? V daj mi guzu za pola sata milkenja...Kad V. proba onda cu ti i ja dat
Znaci nikad.
jel to rade doktori ili sestre?a bit ćeš druga po redu, samo doktor će prije tebe...
Cisto sumnjamMislis da ne bi nagovorila V? V daj mi guzu za pola sata milkenja...
Doktori kaze Kozjak i to 65 plus...jel to rade doktori ili sestre?
nemam još toliko godina za pregledMoras pozuriti....
Priprema lubrikantCisto sumnjam
V. Di si sad, daj joj reci nesto.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|