Sisata i guzata
Well-known member
Miru je propustio pitatiJa joj ne bi dao guze nema sanse..
Jesi ti gay? Sorry.
Neznam jel vec kolega provjerio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miru je propustio pitatiJa joj ne bi dao guze nema sanse..
Jesi ti gay? Sorry.
Trebati ce nam Sombi malo to definirati...Ma da pitam možda znate:
Kad Sombi pita
Bog, jesi gay? Sorry.
ovo sorry jel se odnosi na to zasto ga pita ili mu se ispričava ako je peder?
Sombi je to procjenio da mu nisam sumnjiv...Miru je propustio pitati
Mislim da i jedno i drugoTrebati ce nam Sombi malo to definirati...
Pa ne mora bit gay. Može biti bi radoznao biseksualan, a možda oce samo masazu prostate. Pa ovako ga izjebe i miran je . Ne mora tražit načine kako da to ostvari. Navodno nakon masaže prostate muški imaju jače erekcije sad jel to istina nezz. Možda ako je ko probao zna iz prve ruke ja govorim samo kako sam ja cuo.Ja joj ne bi dao guze nema sanse..
Jesi ti gay? Sorry.
Evo ja vec godinama trazim hrabre za masazu prostate, nitko nece... A za Somija je sve sto sjedi na manje od pola metra do muskarca gay.....Pa ne mora bit gay. Može biti bi radoznao biseksualan, a možda oce samo masazu prostate. Pa ovako ga izjebe i miran je . Ne mora tražit načine kako da to ostvari. Navodno nakon masaže prostate muški imaju jače erekcije sad jel to istina nezz. Možda ako je ko probao zna iz prve ruke ja govorim samo kako sam ja cuo.
Najjači je, nema što nije spreman polako i tehnički ispravno opisati i definirati.Ali one Bachove lutke jucer OMG
Koliko je visok lutak?Zasto zenske lutke izgledaju stvarno i jebeno, a muske su smijurija... Nepravda...
Pogledajte prilog 1559
Eto ja se javljam da vidim i to iskustvo . Cuo sam da su poslje toga lijepa svršavanjaEvo ja vec godinama trazim hrabre za masazu prostate, nitko nece... A za Somija je sve sto sjedi na manje od pola metra do muskarca gay.....
Ti si vjerojatno krivo zaključio da Sigica radi masažu. E pa nije. Evo ti hint " štap ".Eto ja se javljam da vidim i to iskustvo . Cuo sam da su poslje toga lijepa svršavanja
Strap možda bi i mogao proc al ak je štap ništa onda.Ti si vjerojatno krivo zaključio da Sigica radi masažu. E pa nije. Evo ti hint " štap ".
Ja bum najmanji tak da se V. nemora brinutKoliko je visok lutak?
Ventiju zadnja šansa da nije najmanji.
Sorry, nije štap...šala mala. Nisi gay?Strap možda bi i mogao proc al ak je štap ništa onda.
Neznam kaj bi ti rekao al ja to vidim ovak, sad cu vam zgadit sve mozda, al pisemo tu o koje cemu pa nmvz ja mislim.Pa ne mora bit gay. Može biti bi radoznao biseksualan, a možda oce samo masazu prostate. Pa ovako ga izjebe i miran je . Ne mora tražit načine kako da to ostvari. Navodno nakon masaže prostate muški imaju jače erekcije sad jel to istina nezz. Možda ako je ko probao zna iz prve ruke ja govorim samo kako sam ja cuo.
Nisam. Muški ko muški me ne zanimaju . Mada kad na smokvi objavim oglas da trazim žensku za druženje se javljaju sam muški al svi dobe odbijenicu. Mada sam primijetio da nekad tako imam čudne fetishe. Šta ces nejebica radi svojeSorry, nije štap...šala mala. Nisi gay?
Nis treba pričekat nekog ko je probao to . Znam jednu osobu koja je bila neki dan brijala na toNeznam kaj bi ti rekao al ja to vidim ovak, sad cu vam zgadit sve mozda, al pisemo tu o koje cemu pa nmvz ja mislim.
Po meni nemas kaj probavat da bi szano, ak je nekom super tipa kad se malo zastopa pa ode na wc i treba mu da izbaci malo vece sranje iz sebe onako tvrdje i muci se s tim dijelom kad je skoro vani (svi smo to iskusili ja mislim, jer svi imamo nekih problema kad tad) i ako ga to stimulira (jer isto tako tada ti pritisce prostatu) onda samo daj brate mili.
Meni je takav osjecaj muka, a zamisli si da ti jos neko tu stane pa rosta po guzici. Ma daj bjez da ne kazem kam.
185....Koliko je visok lutak?
Ventiju zadnja šansa da nije najmanji.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|