Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigi, da provjerim podatke?Gle Bigie Ventura nam stavio
Šta je stavio?Gle Bigie Ventura nam stavio
E majke mi ne pamtim... Mislim da 6 cakSigi, da provjerim podatke?
Ovo je Venturi 5. posjet?
Pametno.
Kad sam rekla da ga nisam mjerila stavio je smajliŠta je stavio?
Nisam u toku.
A sta opet neko zastrasuje zene...Pametno.
Nije se dao.... Otisao je vec u 21 a inace ostaje do 22 samo da ga ne mjerim....Zapravo da se ispravim, znam šta je tebi stavio
Eto Ventura je bio u pravu kad je rekao da nemaš potrebnu opremu za mjerenje.
Kao komentirati, kakvu poruku mladima poslati...ne znam da li je to pravi put za tako dobrog dečka. Naravno da nas se to ne tiče ali komentar je općenit...6.puta ili 5. po mojoj evidenciji sigurno nije periodičko " peažnjenje jajaca"...volio bih da se varamE majke mi ne pamtim... Mislim da 6 cak
Pa ne znam... Imam stvarno ljude s kojima se vidjam 8,9 godina... Evo i sa Modom takodjer... Tako da eto nadam se da je to zato sto mu je dobra usluga, ugodno u mom drustvu... Puno puta smo pricali na tu temu i mislim da zna da ja nisam za "nesto vise"... #samoiskrenoKao komentirati, kakvu poruku mladima poslati...ne znam da li je to pravi put za tako dobrog dečka. Naravno da nas se to ne tiče ali komentar je općenit...6.puta ili 5. po mojoj evidenciji sigurno nije periodičko " peažnjenje jajaca"...volio bih da se varam
Moram jer drugacije ne ide...Drugi put ga odmah s vrata dočekaj s ravnalom.
Neee...filozofiram da kad te ponese utakmica i žar igre počneš ko leptirić od cvijeta do cvijeta...A sta opet neko zastrasuje zene...
E pa sa starijima je uvijek isla lakse komunikacija lakse,zanimljivije, jer su mozda i oni nesta slicno prosli,nadje se zajednicki jezik,razumiju teMa jesam nazalost...jbg uvijek sam vise pricala sa straijima nego svojom generacijom pa je tako ostalo do danas... Bog Kozjak, Bog svima...
Možda poželi i dobiti s tim ravnalom u odgojne svrheMoram jer drugacije ne ide...
Obvezatno prije tuširanjaMoram jer drugacije ne ide...
Ne znam jel do mene i mog zivota, stila zivota ili neceg drugog... Ne dozivljavam sebe zrelije od vrsnjaka jer ono omg imamo skoro 3 banke... Ako sad nismo zreli kad cemo biti... A govore mi da zvucim zrelije..E pa sa starijima je uvijek isla lakse komunikacija lakse,zanimljivije, jer su mozda i oni nesta slicno prosli,nadje se zajednicki jezik,razumiju te
Zasto, jel se skupi poslije tusiranja??Obvezatno prije tuširanja
Tako piše u udžbenikuZasto, jel se skupi poslje tusiranja??
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|