onaj_tamo
Well-known member
Sta ce reci Mirozemo TAROTNe mogu da ti kazem....pitaj Mirozemu da pogleda u karte....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce reci Mirozemo TAROTNe mogu da ti kazem....pitaj Mirozemu da pogleda u karte....
Ma nema vise...Znači 5. runda gotova. Još je na nogama.
Bravo Venti. Jel bio koji put u knockdownu?
Što nema više?Ma nema vise...
Ne. E boli me glavaŠto nema više?
Ne. E boli me glava
Ma nee evo odspavala do 10,pa kava i spremanje za izletDanas je izgleda izborna šutnja...
Ma kakavi, nista od togaI koji je pojas Venty osvojio?
Jel moze sad na Ngannoua?
Ma nisam jos na izletu, a ne znam ni hocemo li ici, sprema se kisaOčito joj je zanimljivo na izletu
Tako ce i biti najvjerojatnije ali jos sam free pa malo serem.. Nisam dugo
Uvijek ostaje zabava u kućnoj radinosti.
Sumnjam da si kao 11 godišnja djevojčica razgovarala o politici.Da kazem kako mi je zanimljivo i zapravo iskreno fascinantno koliki je uspjeh Skoro napravio na ovim izborima... I koliko se brzo probija u politickom svijetu... Znaci lik je potukao dvije najjace stranke u RH plus Bandicevu 365...ocito se izgubila sredina i ostali su extremni ljevicari i extremni desnicari na sceni... Dosao je do toga da je jedini kandidat u Zagrebu koji konkurira Tomasevicu....Da mi je to netko rekao 2003.rekla bih mu da je lud... Evo ne treba mi Twitter pored ovog foruma... Ionako me vecinom isti ljudi prate i tu i tamo....
Jesi još frajao poslije Čehinja?
Uvijek ostaje zabava u kućnoj radinosti.
Ma jesam nazalost...jbg uvijek sam vise pricala sa straijima nego svojom generacijom pa je tako ostalo do danas... Bog Kozjak, Bog svima...Sumnjam da si kao 11 godišnja djevojčica razgovarala o politici.
Sigi
Bog Somiii
Pozdrav svima
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|