Sisata i guzata
Well-known member
Sto jest jestA vrijedi i obrnuto...tko god je došao tome sam dala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto jest jestA vrijedi i obrnuto...tko god je došao tome sam dala...
Ma svaki dan pogledam hoce li me Sig primiti...a uvjek mi karte kazu da se jos malo strpim...da cu biti zadovoljan na kraju..a ja vjerujem svojim kartama....Jebe se tebi...ti pogledaš u karte jel valja i tek onda kreneš...lako je tako.
Jaooo slatkooMa svaki dan pogledam hoce li me Sig primiti...a uvjek mi karte kazu da se jos malo strpim...da cu biti zadovoljan na kraju..a ja vjerujem svojim kartama....
Sig sve je zapisano u zvijezdama...Od mene je i sudbina digla ruke...
#nepopravljiva
Onda najbolje pustit zivot neka ide...Sig sve je zapisano u zvijezdama...
Sig sve je zapisano u zvijezdama...
Eee da... Prikladna
Ako mu je bolja polovica konfiscirala mobitel, da nije i njega konzervirala u škrinji - to je popularno gore u Međimurju, čini se ^^Sig, di je Somi? Da mu nije bolja polovica konsifiscirala mobitel?
Auuuu.Ako mu je bolja polovica konfiscirala mobitel, da nije i njega konzervirala u škrinji - to je popularno gore u Međimurju, čini se ^^
E nebudem se zenio..Auuuu.
Mirozemo brzo u karte...E nebudem se zenio..
Ne znam evo listam stare poruke da ga nism uvrijedila negdje...Sig, di je Somi? Da mu nije bolja polovica konsifiscirala mobitel?
Briga ga, taman kad ga odlede za 3 banke bit će al pari sa Sigi...Ako mu je bolja polovica konfiscirala mobitel, da nije i njega konzervirala u škrinji - to je popularno gore u Međimurju, čini se ^^
Naravno... Osim ovih hostesa, instagram influensera i slicno stari jebaci npr Mod imaju brojeve nekad aktivnih curaJel postoji neki underground u Zg koji se ne oglašava već se ulazi po preporukama?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|