old&ugly
Well-known member
Da. Instalirao kablovskuBarem me mulja da je bio majstor za plin u 22 h navecer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Instalirao kablovskuBarem me mulja da je bio majstor za plin u 22 h navecer
Ili pukla cijev cim dosao tvoj redBarem me mulja da je bio majstor za plin u 22 h navecer
A ja budala na treću, ušao i stvarno mi se ništa nije sviđalo na nekoj Rumunjki...bilo mi neugodno i ostavio mislim 400 kn...biće rekla ovaj je lud...u Splitu, Koteksov neboder, nema straha da mi netko može nešto...Sad baš da se nisi nikad okrenuo to ti ne vjerujem ali dobro....
Al ja bi takve trazila da se istusiraju preda mnom, bez zajebancijeHaha da te su mi isto super. Već sam čuo da je bio poštar, električar, svašta nešto. Jednoj je susjeda svratila na kavu pa nije mogla odmah otvoriti ^^
Pitanjce...zašto si opet išao drugi dan ?Eh da, i sam sam prošao tu "drenažu" ne znam kako se zvala cura, niža crnka duge kose i lijepih oblina, Trumbićeva. Dovela me do ulaza i kad sam nazvao za šifru više se nije javljala. I tada se zapitaš "koji je kur..", drugi dan zoveš i sve prođe OK i pitam je "u čemu je kvaka bila jučer" i odgovor za popizdit "pa došao drugi prije tebe".....
A ima se, može seA ja budala na treću, ušao i stvarno mi se ništa nije sviđalo na nekoj Rumunjki...bilo mi neugodno i ostavio mislim 400 kn...biće rekla ovaj je lud...u Splitu, Koteksov neboder, nema straha da mi netko može nešto...
Bio sam kod nje i prije i poslije, ono "sjela mi"Pitanjce...zašto si opet išao drugi dan ?
A cifra je bila mislim nešto 1200-1500 pa mi se valjda činilo bolje platiti 400 da ne jebem nešto što mi ne paše ...A ima se, može se
Oprosti Kozjak, ali skupo se školuješ.. okreneš se i odešA cifra je bila mislim nešto 1200-1500 pa mi se valjda činilo bolje platiti 400 da ne jebem nešto što mi ne paše ...
Pumpaju sto oglasa iz ciste pohlepe a ne stize se, sa jednim oglasom mogle bi fino raditiJa sam isto tolike zajebala dok nisam radila za sebe a jebiga ne znas ni koliko ih naruci, izades iz sobe kaze ti oblaci cipele drugi je na ulazu... Toliko puta me bilo sram, i svaki put kad su se ljudi zalili zbog toga najradje bi u zemlju propala
Ajde neće svijet propast radi toga, bile su slike njene, dogovorio sam pa jbg...Oprosti Kozjak, ali skupo se školuješ.. okreneš se i odeš
Slažem se, i ne kužim takvu logiku.Pumpaju sto oglasa iz ciste pohlepe a ne stize se, sa jednim oglasom mogle bi fino raditi
Cipele za cipelcug ili guzacug?Ja sam isto tolike zajebala dok nisam radila za sebe a jebiga ne znas ni koliko ih naruci, izades iz sobe kaze ti oblaci cipele drugi je na ulazu... Toliko puta me bilo sram, i svaki put kad su se ljudi zalili zbog toga najradje bi u zemlju propala
Guzacuguzasno je na taj nacin raditi, bez zajebancije... Ovo sada je mila majka.. Cak ni cvjecar nije toliko naporan.. Tocno znas koliko mozes a da ti se ne zgadiCipele za cipelcug ili guzacug?
A treba i te zenske razumjeti....Meni kazu da od 10 koji kazu da ce doci ako 1 dodje ok.. da je to naj veci problem...Slažem se, i ne kužim takvu logiku.
Jebe se tebi...ti pogledaš u karte jel valja i tek onda kreneš...lako je tako.A treba i te zenske razumjeti....Meni kazu da od 10 koji kazu da ce doci ako 1 dodje ok.. da je to naj veci problem...
Evo ne znam... Valjda imam taj neki osjecaj kome trebam dati adresu jer kome god da sam dala taj je dosao... Ali vjerovatno ne zele gubiti pola sata na cekanjeA treba i te zenske razumjeti....Meni kazu da od 10 koji kazu da ce doci ako 1 dodje ok.. da je to naj veci problem...
A vrijedi i obrnuto...tko god je došao tome sam dala...jer kome god da sam dala taj je dosao...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|