haha i ja sam tako misliobanggang
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha i ja sam tako misliobanggang
Jbt di se sjetis togao-SiG-gurači.
ovo je dobroo-SiG-gurači.
Ovaj lik radi jebene ritmove. Iako nisam fan njegove muzike baš:Ova stvar mi ima jebeni ritam...
Da... Spotovi, filmovi.. TopOvaj lik radi jebene ritmove. Iako nisam fan njegove muzike baš:
Napiši recenzijuTomašević je dobar lik, imam pozitivna iskustva iz prve ruke.
To ćemo za četiri godine ^^Napiši recenziju
Možda ti Kristalka pomogne....Radim profil na ege vec mjesec dana jbt nikad zavrsit...tek sam se registrirala, sad sam na upitniku
Nemam vremena a trebala bi ubaciti profi fotografije, ne ove s telefona amaterske...Možda ti Kristalka pomogne....
Mislim da su ovi ostali oglasnici pokojni... I po broju pregleda i po svemu ostalome..Nemam vremena a trebala bi ubaciti profi fotografije, ne ove s telefona amaterske...
Velik i zakrivljen, nije loše, da fino škaklja na pravim mjestima.
Ni jednoj pravoj curi oglas ne trebaMislim da su ovi ostali oglasnici pokojni... I po broju pregleda i po svemu ostalome..
Meni ne treba ali ako netko zeli dati 300 eura za 1h tko sam ja da mu branim.. Neka stoji...Ni jednoj pravoj curi oglas ne treba
Ja sam radila i prekjucer i jucer i danas cu i mjesec dana unazad bez oglasa... Na oglas uzmem 1 osobu mjesecno.. A radim svaki dan..Meni ne treba ali ako netko zeli dati 300 eura za 1h tko sam ja da mu branim.. Neka stoji...
E mislim da sutra nemam nista narucenoJa sam radila i prekjucer i jucer i danas cu i mjesec dana unazad bez oglasa... Na oglas uzmem 1 osobu mjesecno.. A radim svaki dan..
Onda ti ne treba ni tih 300Ja sam radila i prekjucer i jucer i danas cu i mjesec dana unazad bez oglasa... Na oglas uzmem 1 osobu mjesecno.. A radim svaki dan..
Laka lova... Tko bi odbio...Onda ti ne treba ni tih 300
To nije laka lova , ali tko sam ja da ti sudim , ionako nemam nikakva iskustva i samo trkeljamLaka lova... Tko bi odbio...
Ma daj Mod, pa mi se volimo najvise.. Meni je oduvijek bilo vrlo lako raditi ovaj posao... Prosto... Prvenstveno volim adrenalin, volim dokazivanje, volim erotski ves, na naposlijetku znas i da obozavam seks... Kad dodamo i financijsku stranu...To nije laka lova , ali tko sam ja da ti sudim , ionako nemam nikakva iskustva i samo trkeljam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|