Sisata i guzata
Well-known member
A ja bas ne dogovaram tako brzo s novima....koliko naplatiš ako ja frendicu dovedem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja bas ne dogovaram tako brzo s novima....koliko naplatiš ako ja frendicu dovedem?
ma kužim...ali ako je žena dobra i obožava polizati mogli bi to ubrzati....ozbiljan samA ja bas ne dogovaram tako brzo s novima....
Mene bi palilo npr da gledam nju i Venturuma kužim...ali ako je žena dobra i obožava polizati mogli bi to ubrzati....ozbiljan sam
možeš gledati mene i nju....ali pod uvjetom da te ona poliže ili poševi strapomMene bi palilo npr da gledam nju i Venturu
Ee... Ja bas ne bih bila ukljucena... Mene pali kad vidim nekog poznatog tko je bio sa mnom s drugom zenom... Nekoga od klijenatamožeš gledati mene i nju....ali pod uvjetom da te ona poliže ili poševi strapom
a možda se i poznamo)Ee... Ja bas ne bih bila ukljucena... Mene pali kad vidim nekog poznatog tko je bio sa mnom s drugom zenom... Nekoga od klijenata
Osim ako nisi Ventura, Sombi, Mod ili Oldie tesko...a možda se i poznamo)
hm....samo njih četvoricu poznaš?Osim ako nisi Ventura, Sombi, Mod ili Oldie tesko...
Dahm....samo njih četvoricu poznaš?
onda mi se učinilo
iako mislim da taj glasić i obline neću pobrkati i zaboraviti
"jebachi2021"i jesi osmislila ime ekipe?
Kao dobar poznavatelj političke situacije u Zg, daj mi reci što misliš jel ona Prica stvarno bila sa Bandićem?
to je neka nova? ne izgleda loše. znaš je?
BIRTIJA ekipa"jebachi2021"
Jedino ako nabavite jos zena...Sisata koji je uvjet uc u grupu jeba..a?
tako je. koko se zove obrnuti gangbang? dok je više ženaJedino ako nabavite jos zena...
Nezz, grupnjak?tako je. koko se zove obrnuti gangbang? dok je više žena
banggangtako je. koko se zove obrnuti gangbang? dok je više žena
o'-SiG-gurači."jebachi2021"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|