Sisata i guzata
Well-known member
Volimo mlade ambiciozne ljudeHaha a vidiš kako se trudi. Dečko je na zadnjoj godini faksa i već smišlja načine kako zaraditi pa da može u višu ligu SiG bi to sigurno podržala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volimo mlade ambiciozne ljudeHaha a vidiš kako se trudi. Dečko je na zadnjoj godini faksa i već smišlja načine kako zaraditi pa da može u višu ligu SiG bi to sigurno podržala!
Stetaaaa... Mislila sam mu pruzati poduku... Znate vec da sam ja za mlade talente...Volimo mlade ambiciozne ljude
Mod ti namjerno blokira klijente, pardon, bankomate, jer te želi za sebe (i malo za Venturu)Stetaaaa... Mislila sam mu pruzati poduku... Znate vec da sam ja za mlade talente...
To ga Ventura nagovara.... A meni pun pp u zadnja dva dana...evo sad jedan pise jel bi se pristala naci s nekim novim, mlad, zgodan, bogat....Mod ti namjerno blokira klijente, pardon, bankomate, jer te želi za sebe (i malo za Venturu)
Nema vece pricalice nego sto je bio BanditosMajko mila, kakvog nesposobnjakovića ste izabrali za gradonačelnika.
Čitam tu "biografiju" i ništa konkretnog ne mogu pronaći na kojim pozicijama i koje je to konkretne poslove obavljao.
Radi se o čovjeku pričalici, koji će samo obećavati, a upitno što će od toga biti.
Inače je poznato da su politolozi (a ovaj je to po školovanju) pričalice, a ne ljudi od akcije.
Biografija kandidata za gradonačelnika Zagreba
Tomislav Tomašević, kandidat platforme Možemo!, u svim predizbornim anketama glavni je favorit za novog gradonačelnika Zagrebanet.hr
Tomašević je dobar lik, imam pozitivna iskustva iz prve ruke. Bandić je bio cijelu karijeru ugursuz i dupeljubac. Lik je s faksa (a studirao je "obranu i zaštitu") postao političar i ostao to cijelu karijeru. S tim da je apsolutno devastirao Zagreb od dvijetisućite naovamo. A jedan od glavnih boraca protiv te politike u zadnjih deset godina je upravo Tomašević.Plakat ćete vi za Banditosom za koji mjesec, kada se ispostavi da je ovaj "stručnjak" još gori nesposobnjaković od Banditosa.
Učinio sam dobro djelo za njega samoga i za nas sve ostaleHaha a vidiš kako se trudi. Dečko je na zadnjoj godini faksa i već smišlja načine kako zaraditi pa da može u višu ligu SiG bi to sigurno podržala!
Izvrsno napisanoTomašević je dobar lik, imam pozitivna iskustva iz prve ruke. Bandić je bio cijelu karijeru ugursuz i dupeljubac. Lik je s faksa (a studirao je "obranu i zaštitu") postao političar i ostao to cijelu karijeru. S tim da je apsolutno devastirao Zagreb od dvijetisućite naovamo. A jedan od glavnih boraca protiv te politike u zadnjih deset godina je upravo Tomašević.
Ja mislim da to nije najokrutnije bilo da imas ti jos aduta u rukavu negdi samo cuvas za dobar tajmingMaserkasplit, kako komentiras moje okrutnosti danas prema venturi i gospodjama??.
I za prave osobeJa mislim da to nije najokrutnije bilo da imas ti jos aduta u rukavu negdi samo cuvas za dobar tajming
Jeeeej...Ja ga volim što je takav veseljak
Djavolu bi dusu dao za merak....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|