Kozjak Dida
Well-known member
A šta si mu ti? S kim pije kave, s ki će u muzej, gdje prazni jajca?Curu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta si mu ti? S kim pije kave, s ki će u muzej, gdje prazni jajca?Curu??
Ok, znam da sam pretjerala... Ali muzej je dio posla onda mi je i cvijece decko sto me vodi na sljemeA šta si mu ti? S kim pije kave, s ki će u muzej, gdje prazni jajca?
Počni koristiti očnjake i sjekutiće...Ljudi znaci jucer navecer sam mislila da cu umrijet... Vrucina u glavi, groznica, malaksalost, vrtilo mi se... Jedva kuci dosla
Ne, ti sa cvijećem ideš jer želiš novce, a sa Venturom jer želiš biti sa njim u društvu.Ok, znam da sam pretjerala... Ali muzej je dio posla onda mi je i cvijece decko sto me vodi na sljeme
Ma sve su to moji dragi klijenti...Ne, ti sa cvijećem ideš jer želiš novce, a sa Venturom jer želiš biti sa njim u društvu.
Bilo bi pošteno da Venturi ne uzimaš pare za sex, uzmi za sandale npr...Ma sve su to moji dragi klijenti...
Samo uvijek i svuda....Bilo bi pošteno da Venturi ne uzimaš pare za sex, uzmi za sandale npr...
Nisam toliko očajan.Evo Ventura... I on trazi curu...Trazim ozbiljnu vezu
Tražim ozbiljnu djevojku za upoznavanje i vezu Hrvoje 32 godine iz Zagreba TRESNJEVKA piši mi na Whatsupp 0998392367www.oglasnik.hr
Ovaj nije cuo za tinder, badoo, iskrice i sl.Nisam toliko očajan.
Ne volim tu riječ klijent.Ma sve su to moji dragi klijenti...
Stranka?Ne volim tu riječ klijent.
Bok somi, stranko draga...bok sigi.bok svima
Ma koja stranka, strašno .Stranka?
PotrosacMa koja stranka, strašno .
Živiš sama pa ti pravim društvo.Potrosac
Ako ti tako kazesŽiviš sama pa ti pravim društvo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|