Kozjak Dida
Well-known member
Update imenika, vrijeme je za svježu krv...I danas me zvao lik u 7 i 30...jeste li realni....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Update imenika, vrijeme je za svježu krv...I danas me zvao lik u 7 i 30...jeste li realni....
Sve 5, sram te bilo. Zamisli da te King Kong malo protrese i vrati nazad...Za sad ni jedan. A svi će natrag živi u vodu. Hehe
Vi sa mora ne pričajte u ribolovu. Kod vas ni jedna ne ostane živa.Sve 5, sram te bilo. Zamisli da te King Kong malo protrese i vrati nazad...
Cijelu obalu sam ja prosla... Nema gdje nisamDi si ti to bila na Hvaru?
Jedino u Ulcinju nisam bila sto se Jadrana ticeCijelu obalu sam ja prosla... Nema gdje nisam
To je humano ubijanje, a ne ovo stresiranje...zamisli kako je sad šaranu kojeg si vratio, samo čeka kad će opet gore....Vi sa mora ne pričajte u ribolovu. Kod vas ni jedna ne ostane živa.
Jednom mi se desilo da ulovim istog šarana dva puta u roku 3 sataTo je humano ubijanje, a ne ovo stresiranje...zamisli kako je sad šaranu kojeg si vratio, samo čeka kad će opet gore....
Jesi ga otkačio sa udice kad si ga bacao nazad?Jednom mi se desilo da ulovim istog šarana dva puta u roku 3 sata
Sad vjeruj ili ne
Hmm... moguće da sam te upoznao.Ali prije tebe... Jos u kranjcevicevoj
Bach daj nam recenziju od SigHmm... moguće da sam te upoznao.
Bilo je to prije 8 ili 9 godina, Kranjčevićeva ulica, blizu hotela Lagune.
Tamo sam jebo dvije. Jedna je sisata i guzata, lažna crvenokosa, a druga je njezina frendica (koja čini mi se, bila je u početnom stadiju trudnoće, trbuščić od 3 mjeseca, barem sam stekao taj dojam i po naglasku, ako se dobro sjećam Zagorka).
Zgrada blizu hotela Lagune, odnosno između Lagune i benzinske pumpe. Stan derutan, a nije bilo čak niti kreveta, nego se jebačina odvijala na madracu koji je bio okružen ostatkom okvira od kreveta. Dno kreveta je falilo. Bilo je ljeto. Sjećam se da je tu lažnu crvenokosu bolilo dok sam je jebo, a ova druga sa trbuščićem je bila šaljivije naravi.
A ova sa trbuscicem bila je kao neka sefica...Hmm... moguće da sam te upoznao.
Bilo je to prije 8 ili 9 godina, Kranjčevićeva ulica, blizu hotela Lagune.
Tamo sam jebo dvije. Jedna je sisata i guzata, lažna crvenokosa, a druga je njezina frendica (koja čini mi se, bila je u početnom stadiju trudnoće, trbuščić od 3 mjeseca, barem sam stekao taj dojam i po naglasku, ako se dobro sjećam Zagorka).
Zgrada blizu hotela Lagune, odnosno između Lagune i benzinske pumpe. Stan derutan, a nije bilo čak niti kreveta, nego se jebačina odvijala na madracu koji je bio okružen ostatkom okvira od kreveta. Dno kreveta je falilo. Bilo je ljeto. Sjećam se da je tu lažnu crvenokosu bolilo dok sam je jebo, a ova druga sa trbuščićem je bila šaljivije naravi.
Ne, ta sa trbušćićem se bavila sa kurvanjem skupa sa crvenokosom. Čini mi se, ako me pamćenje ne vara, da je postojala i 3. starija u pedesetima. E, ta im je bila ugovarala posao i javljala se na mobitel.A ova sa trbuscicem bila je kao neka sefica...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|