Šta ako je stalni ne možeš mu reć ne.Pa stalni klijent... Ali jbt kao da bi ja dobila potrebu da njega zovem... I u godinu dana naravno da ga nikad nisam prva nazvala... Ali jbg svatko ima svoje psihoze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ako je stalni ne možeš mu reć ne.Pa stalni klijent... Ali jbt kao da bi ja dobila potrebu da njega zovem... I u godinu dana naravno da ga nikad nisam prva nazvala... Ali jbg svatko ima svoje psihoze
Ne ide u krajnosti... Samo svaki put na odlasku kaze nemoj zvat... Vise mi je to smijesno nego sto me zivciraŠta ako je stalni ne možeš mu reć ne.
Ako dolazi i frendica trebat ce dvijeImam bocicu
Ma neee.... Jedino ako se ne znamo od prije, nikad nije iskljuceno... Ipak je on dugo u ovomeAko ti primiš Bacha, odričem te se do kraja života
E ali bila sam sa Mrkijem 69 i to dva putaPa duze od vecine. Prije 8 god je jebo babu luciju
Od tada Lucija radi sve s kondomomPa duze od vecine. Prije 8 god je jebo babu luciju
Ali prije tebe... Jos u kranjcevicevojMeđu nama je gotovo
Nisam znala da je on mrki 69...tek kasnije sam pricitalaAli prije tebe... Jos u kranjcevicevoj
Mrki je jebao i Maricu bez kondoma , taj je pojebao sve kurve iz PO klasa 200 bez kondomaNisam znala da je on mrki 69...tek kasnije sam pricitala
Mene sigurno nije bezMrki je jebao i Maricu bez kondoma , taj je pojebao sve kurve iz PO klasa 200 bez kondoma
Ili Ninom, Leonom i svima koje su se oglasavaleTo ti je tako kad si u po... Sve njih iz po jebu svi ti ljudi koji su i mene 2015,16...to je krug...ne postoji jebac starije generacije(da hoda zadnjih 10 godina) da nije bio sa mnom
Nisam siguran za Ninu i Leonu , one su ipak birale klijenteIli Ninom, Leonom i svima koje su se oglasavale
Nisu... Jer si za par stotina kn mogao doci do njih, kao i do mene.. Klasa plavi oglasNisam siguran za Ninu i Leonu , one su ipak birale klijente
I obe su radile za druge jedno vrijeme, kao i ja.... Tako da... Najebali ste se vi za deset zivota gljivica i bakterijaNisu... Jer si za par stotina kn mogao doci do njih, kao i do mene.. Klasa plavi oglas
Vjerovatno te zlatni podsjeća na nešto...Zauvijek za mene najljepsa plaza
Pogledajte prilog 1426
Stekli ste imunitet krda... Kao ovi koronasiI obe su radile za druge jedno vrijeme, kao i ja.... Tako da... Najebali ste se vi za deset zivota gljivica i bakterija
Ni hpv vam ne moze nista...Stekli ste imunitet krda... Kao ovi koronasi
Di si ti to bila na Hvaru?Mene se Bol iskreno najvise dojmio... Hvar nekako nije po mom ukusu, plaze mi nisu nesto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|