Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas citamSta se desilo sa Anchy
Opa, sad smo regionalno isključivi!!!!!! Sinoć isključiva prema drugačijem seksualnom opredjeljenju a sad prema dotepencima i južnjacimaMene je recimo malo hercegovacko zaljubljeno govno prije 5 god pustilo na miru kada sam mu zaprijetila gubitkom posla.. Al za to moras znat malo jace igrace
SiGy je očito meteopat i ubija je ova predstojeća promjena!!!!Ja imam seksualnu blokadu kakva mi se nije desila od 19-e godine i prvog decka(mali kurac, velika ljubav)... Jednostavno blokada da ne mozes, vjerojatno umor
Kazem ja da ce mi stic tuzba za rasizam i homofobijuOpa, sad smo regionalno isključivi!!!!!! Sinoć isključiva prema drugačijem seksualnom opredjeljenju a sad prema dotepencima i južnjacima![]()
![]()
Ocito je juzina predugo trajalaSiGy je očito meteopat i ubija je ova predstojeća promjena!!!!
Zajebi to, pljuneš pa pokušavaš obrisati....Kazem ja da ce mi stic tuzba za rasizam i homofobijuAl ispricala sam se svim normalnim ljudima...
Južina dolazi, ovih je dana bio sjeverac, jbt daj se orjentirajOcito je juzina predugo trajala![]()
Priznajem da sam se krivo izrazila... No, mene kao i uvijek previse ponesu emocije.. Ovaj put negativne.. Slazem se da mu nisam trebala spominjati podrijetlo.Zajebi to, pljuneš pa pokušavaš obrisati....
Aaa pa kud vec bio sjeverac, ja sam jos u predvalentinovskoj juziniJužina dolazi, ovih je dana bio sjeverac, jbt daj se orjentiraj![]()
![]()
![]()
Hehe ma dobro je, ljudi smo i grijesimo. Nismo hercegovciPriznajem da sam se krivo izrazila... No, mene kao i uvijek previse ponesu emocije.. Ovaj put negativne.. Slazem se da mu nisam trebala spominjati podrijetlo.
Jos da kazem srbe na vrbe i pakujem kofereHehe ma dobro je, ljudi smo i grijesimo. Nismo hercegovci
Mene i Somija, obzirom koliko smo matori, jebe ciklona kad je iznad Britanije a ne iznad Đenovskog zaljeva... tako da je samo znak koliko si mlađa pa imaš zakašnjelu reakcijuAaa pa kud vec bio sjeverac, ja sam jos u predvalentinovskoj juzini![]()
Misliš nepogrešivi su !!!!!Hehe ma dobro je, ljudi smo i grijesimo. Nismo hercegovci
Al mene vec mj dana nesto jebe tak da je i ta ciklona mogla bit ukljucenaMene i Somija, obzirom koliko smo matori, jebe ciklona kad je iznad Britanije a ne iznad Đenovskog zaljeva... tako da je samo znak koliko si mlađa pa imaš zakašnjelu reakciju![]()
Nešto ili netko?Al mene vec mj dana nesto jebe tak da je i ta ciklona mogla bit ukljucena![]()
Mislim da je problem, što i sama kažeš, da se mjesec dana ne jebeš!!!!!Al mene vec mj dana nesto jebe tak da je i ta ciklona mogla bit ukljucena![]()
Ne, nego nisu ljudi heheMisliš nepogrešivi su !!!!!![]()
Ma nesto...Nešto ili netko?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |