Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas citamSta se desilo sa Anchy
Opa, sad smo regionalno isključivi!!!!!! Sinoć isključiva prema drugačijem seksualnom opredjeljenju a sad prema dotepencima i južnjacimaMene je recimo malo hercegovacko zaljubljeno govno prije 5 god pustilo na miru kada sam mu zaprijetila gubitkom posla.. Al za to moras znat malo jace igrace
SiGy je očito meteopat i ubija je ova predstojeća promjena!!!!Ja imam seksualnu blokadu kakva mi se nije desila od 19-e godine i prvog decka(mali kurac, velika ljubav)... Jednostavno blokada da ne mozes, vjerojatno umor
Kazem ja da ce mi stic tuzba za rasizam i homofobijuAl ispricala sam se svim normalnim ljudima...Opa, sad smo regionalno isključivi!!!!!! Sinoć isključiva prema drugačijem seksualnom opredjeljenju a sad prema dotepencima i južnjacima
Ocito je juzina predugo trajalaSiGy je očito meteopat i ubija je ova predstojeća promjena!!!!
Zajebi to, pljuneš pa pokušavaš obrisati....Kazem ja da ce mi stic tuzba za rasizam i homofobijuAl ispricala sam se svim normalnim ljudima...
Južina dolazi, ovih je dana bio sjeverac, jbt daj se orjentirajOcito je juzina predugo trajala
Priznajem da sam se krivo izrazila... No, mene kao i uvijek previse ponesu emocije.. Ovaj put negativne.. Slazem se da mu nisam trebala spominjati podrijetlo.Zajebi to, pljuneš pa pokušavaš obrisati....
Aaa pa kud vec bio sjeverac, ja sam jos u predvalentinovskoj juziniJužina dolazi, ovih je dana bio sjeverac, jbt daj se orjentiraj
Hehe ma dobro je, ljudi smo i grijesimo. Nismo hercegovciPriznajem da sam se krivo izrazila... No, mene kao i uvijek previse ponesu emocije.. Ovaj put negativne.. Slazem se da mu nisam trebala spominjati podrijetlo.
Jos da kazem srbe na vrbe i pakujem kofereHehe ma dobro je, ljudi smo i grijesimo. Nismo hercegovci
Mene i Somija, obzirom koliko smo matori, jebe ciklona kad je iznad Britanije a ne iznad Đenovskog zaljeva... tako da je samo znak koliko si mlađa pa imaš zakašnjelu reakcijuAaa pa kud vec bio sjeverac, ja sam jos u predvalentinovskoj juzini
Misliš nepogrešivi su !!!!!Hehe ma dobro je, ljudi smo i grijesimo. Nismo hercegovci
Al mene vec mj dana nesto jebe tak da je i ta ciklona mogla bit ukljucenaMene i Somija, obzirom koliko smo matori, jebe ciklona kad je iznad Britanije a ne iznad Đenovskog zaljeva... tako da je samo znak koliko si mlađa pa imaš zakašnjelu reakciju
Nešto ili netko?Al mene vec mj dana nesto jebe tak da je i ta ciklona mogla bit ukljucena
Mislim da je problem, što i sama kažeš, da se mjesec dana ne jebeš!!!!!Al mene vec mj dana nesto jebe tak da je i ta ciklona mogla bit ukljucena
Ne, nego nisu ljudi heheMisliš nepogrešivi su !!!!!
Ma nesto...Nešto ili netko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|