Sisata i guzata
Well-known member
Mod zna.konačno dobea pjesma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mod zna.konačno dobea pjesma
Kakvom znackom ti prijeti, prostutucija je prekrsaj ne kazneno djelo. Pohžgotovo ako radis za sebe. Kazna ti je 100 eura, to zaradis od jednog seksa. Realno, da se zene opamete i shvate da im je bolje platit ru kaznu nego davati mito policiji..sad se spremam za ri jer me opet našli ti ljudi
Mene je recimo malo hercegovacko zaljubljeno govno prije 5 god pustilo na miru kada sam mu zaprijetila gubitkom posla.. Al za to moras znat malo jace igraceKakvom znackom ti prijeti, prostutucija je prekrsaj ne kazneno djelo. Pohžgotovo ako radis za sebe. Kazna ti je 100 eura, to zaradis od jednog seksa. Realno, da se zene opamete i shvate da im je bolje platit ru kaznu nego davati mito policiji..
nema taj značke budi sigurnasad mi zaprijetio da doč s značkom kao itd sad neznam šta napraviti
oni ljudi su to
Zašto savjest? Pa Anči je punoljetna!možda nisi njegov tip. možda savjest zapekla
Zovi policiju. Imaš njegov broj znaš da se lažno predstavlja. Prijavi ga. Locirati ga nije teško a ako imaš kameru u haustoru još i lakše.sad mi zaprijetio da doč s značkom kao itd sad neznam šta napraviti
oni ljudi su to
Mozda decko zeli dirty sexNeka ti pokaže značku u steraj ga u tri picke materine . Neka piše kaznu, naći ću ti advokata koji će in hebat mater
Mozda je Kristijan GrejMozda decko zeli dirty sex
Ja imam seksualnu blokadu kakva mi se nije desila od 19-e godine i prvog decka(mali kurac, velika ljubav)... Jednostavno blokada da ne mozes, vjerojatno umorima li danas netko da je guzio
Grozan osjecaj, vjerujte mi...Ja imam seksualnu blokadu kakva mi se nije desila od 19-e godine i prvog decka(mali kurac, velika ljubav)... Jednostavno blokada da ne mozes, vjerojatno umor
sve je u moci ponavljanjaJa imam seksualnu blokadu kakva mi se nije desila od 19-e godine i prvog decka(mali kurac, velika ljubav)... Jednostavno blokada da ne mozes, vjerojatno umor
Jednostavno mi je cudan osjecaj, nemam volje...sve je u moci ponavljanja
Sta se to danas dogodiloJednostavno mi je cudan osjecaj, nemam volje...
Nije danas vec tjedan dana mi se jako tesko jebatipa onda izmisljam jer ne zelim losa da budemSta se to danas dogodilo
Tvoje faze su nepredvidiveNije danas vec tjedan dana mi se jako tesko jebatipa onda izmisljam jer ne zelim losa da budem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|