Sisata i guzata
Well-known member
Mene plaze fasciniraju, top
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio, jbg :/ Bio sam samo 2 dana, u prolazu. Ali vratit ću se jednom, sigurno.Mene plaze fasciniraju, top
Najljepše plaže na kojima sam bio su mi iskreno u Grčkoj i Hrvatskoj. More je rijetko gdje toliko čisto i bistro. Grčki i hrvatski otoci, da budem precizniji.Nisam bio, jbg :/ Bio sam samo 2 dana, u prolazu. Ali vratit ću se jednom, sigurno.
Slazem se apsolutnoNajljepše plaže na kojima sam bio su mi iskreno u Grčkoj i Hrvatskoj. More je rijetko gdje toliko čisto i bistro. Grčki i hrvatski otoci, da budem precizniji.
Brazil.i karibi definitivnoNajljepše plaže na kojima sam bio su mi iskreno u Grčkoj i Hrvatskoj. More je rijetko gdje toliko čisto i bistro. Grčki i hrvatski otoci, da budem precizniji.
Bio sam i u Brazilu i na Karibima (Aruba) i nisu me kupile. Plaže kao plaže su stvarno lijepe ali more mi je bilo meh. A Brazil mi je cijeli prekaotičan za moj ukus.Brazil.i karibi definitivno
I cilj mi je odseliti tu kroz neko dalje vrijeme....Zauvijek za mene najljepsa plaza
Pogledajte prilog 1426
Hvar je ljepši. Vis još ljepši.I cilj mi je odseliti tu kroz neko dalje vrijeme....
Mene se Bol iskreno najvise dojmio... Hvar nekako nije po mom ukusu, plaze mi nisu nestoHvar je ljepši. Vis još ljepši.
Ima Hvar fenomenalnih plaža, nisi dovoljno istraživalaMene se Bol iskreno najvise dojmio... Hvar nekako nije po mom ukusu, plaze mi nisu nesto
Opasan da RioBio sam i u Brazilu i na Karibima (Aruba) i nisu me kupile. Plaže kao plaže su stvarno lijepe ali more mi je bilo meh. A Brazil mi je cijeli prekaotičan za moj ukus.
Uzimaš PatkaI cilj mi je odseliti tu kroz neko dalje vrijeme....
Uzimam svojeUzimaš Patka
Moguce... Ja volim da je kilometarski dugacko, sitni sljunak ili pjesak i suma... Rab mi je jos odlican, odnosno LoparIma Hvar fenomenalnih plaža, nisi dovoljno istraživala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|