Ne zbog njega. Prijatelj bi popizdio da odem. Ovo je ozbiljno takmičenjeMoze, ako se dogovorite sa Venturom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zbog njega. Prijatelj bi popizdio da odem. Ovo je ozbiljno takmičenjeMoze, ako se dogovorite sa Venturom
Onda slj. PutNe zbog njega. Prijatelj bi popizdio da odem. Ovo je ozbiljno takmičenje
Zbog cega?Vidim sretna zbog toga
Sljedeći put 1000%Onda slj. Put
Sig da dođe Patak danas mi penzijaOnda slj. Put
Ne guraj se patak hahaSig da dođe Patak danas mi penzija
Upravo trujem želudac kavom, jbg danas na poslu od devet h :/ Ali popodne odoh za LjubljanuPlovak jel bio kakav jutarnji skokic ili trujes zeludac kavom kao Patak i ja?
Patak bi penzionerski, preko redaNe guraj se patak haha
Meni je frend rekao kad je isao na Thailand da je to kao da nosis drvo u sumu...Večeras napokon putujem iz RH, makar na vikend. Već sam se ukiselio doma Pozvati kolegicu da ide sa mnom ili istraživati scenu u Sloveniji?
O jbt imas i placu i penzijuSig da dođe Patak danas mi penzija
Haha pa za Tajland definitivno. Bio sam samo jednom i nisam bio razočaranMeni je frend rekao kad je isao na Thailand da je to kao da nosis drvo u sumu...
A neču ne znam da.vrijedi tih para i više ali jbg Patka ne može ševiti hihiNe guraj se patak haha
Tako i on.. Cak je i Shemalle kresnuo...Haha pa za Tajland definitivno. Bio sam samo jednom i nisam bio razočaran
Imam ljubavi sve a nemam ništa kad nemam Tvoju ljubavO jbt imas i placu i penziju
A šta da ti kažem, nisam ni ja odolio iskušenjuTako i on.. Cak je i Shemalle kresnuo...
Jbg druže mi smo socijalni slučajeviPatak bi penzionerski, preko reda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|