Sisata i guzata
Well-known member
Da jao ona brine o tome a ja se namjerno namirisim jos vise i stavim crveni ruzZato da ne ostavi tragove za drugu ženu , diskrecija , kužiš ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da jao ona brine o tome a ja se namjerno namirisim jos vise i stavim crveni ruzZato da ne ostavi tragove za drugu ženu , diskrecija , kužiš ?
Ona je profesionalka SigyDa jao ona brine o tome a ja se namjerno namirisim jos vise i stavim crveni ruz
Da jao ona brine o tome a ja se namjerno namirisim jos vise i stavim crveni ruz
Mene pali kad jebem tudje muzeve...Ona je profesionalka Sigy
Što te nije Šaramantna naučila PS ?Da jao ona brine o tome a ja se namjerno namirisim jos vise i stavim crveni ruz
Ne.... Pali me to.. Ono ide kuci a ostao je moj trag parfema i ruza na gacamaŠto te nije Šaramantna naučila PS ?
A što ako ga žena skuži i ne dođe više nakon toga ?Ne.... Pali me to.. Ono ide kuci a ostao je moj trag parfema i ruza na gacama
A jbg... Jednog je skuzila, dao pare za shopping i rijesio problemA što ako ga žena skuži i ne dođe više nakon toga ?
Ma ne. Samo lagani trag ne sad ono... Da cijeli bude od ruzaA jbg... Jednog je skuzila, dao pare za shopping i rijesio problem
Mene su sve kurve uvijek pregledavale na odlasku , nisu imale nekog povoda , ali u tome se očitava profesionalnost . Npr. da ti zakopča gumb na košulji , provjeri zatvarač na hlačama , pregleda obraze i usne .....A jbg... Jednog je skuzila, dao pare za shopping i rijesio problem
Jbg volim ostaviti svoj trag..Mene su sve kurve uvijek pregledavale na odlasku , nisu imale nekog povoda , ali u tome se očitava profesionalnost . Npr. da ti zakopča gumb na košulji , provjeri zatvarač na hlačama , pregleda obraze i usne .....
Ti si kučkaJbg volim ostaviti svoj trag..
Da... Nesto kao luda ljubavnica...Ti si kučka
A jbg , onaj tko te ne zna ....................................Da... Nesto kao luda ljubavnica...
O zen jeni me najvise seksualno uzbuduju.... Kao radis nesto zabranjenoA jbg , onaj tko te ne zna ....................................
Svi smo mi ljudi sa svojim slabostima Sigy , a ti bi trebala štititi svoje klijente , to je tvoj kapital .A gle... Tko mu je kriv sto je nevjeran...mogao je u crkvu taj dan a on na seks
Eh jbg... Sta nije pazioali ugl se svi pogledaju u zrcalo prije izlaskaSvi smo mi ljudi sa svojim slabostima Sigy , a ti bi trebala štititi svoje klijente , to je tvoj kapital .
To si vidjela na meniEh jbg... Sta nije pazioali ugl se svi pogledaju u zrcalo prije izlaska
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|