Patak
Well-known member
Ah oldie šta te uistinu kopkaMisliš da je razumio o čemu pišeš??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah oldie šta te uistinu kopkaMisliš da je razumio o čemu pišeš??????
A mislila sam da je bar nesto ostalo do sad koliko smo tecajeva prosli
Nigdi vezeNe produžujem sintetiku
E tebi svako vjeru prodajeA mislila sam da je bar nesto ostalo do sad koliko smo tecajeva prosli
Samo travu pušim ništa drugoNigdi veze
Sto sad skreces teme na druge sto tebe kopka sad nema sig da joj se bacas po sisama pa san i ja dobraAh oldie šta te uistinu kopka
Hajde konačno suvislo odgovori na bilo koje pitanje, ili pokušaj biti razuman pa se potrudi biti konzistentan u temiAh oldie šta te uistinu kopka
A što ja mogu Sig me voli ko prijatelja i broj mi je dalaSto sad skreces teme na druge sto tebe kopka sad nema sig da joj se bacas po sisama pa san i ja dobra
Oldie drag si ali naporan ko da sam klinac od 5 godHajde konačno suvislo odgovori na bilo koje pitanje, ili pokušaj biti razuman pa se potrudi biti konzistentan u temi
Pitaj što želišHajde konačno suvislo odgovori na bilo koje pitanje, ili pokušaj biti razuman pa se potrudi biti konzistentan u temi
Blago tebi ,jos da ti sisu da i mos di ocesA što ja mogu Sig me voli ko prijatelja i broj mi je dala
Nisi od 5... 7 imasOldie drag si ali naporan ko da sam klinac od 5 god
Pa Sigica me voli šta da ja radim obostrana ljubav A maserka me ponižavaBlago tebi ,jos da ti sisu da i mos di oces
Pa recimo pitao sam te zašto međugorije pišeš sa malim slovom M, a nekakav glagol si pisao velikom slovom????Pitaj što želiš
Mislim da si fulao pravdat se vjerom toliko od č ilićPa recimo pitao sam te zašto međugorije pišeš sa malim slovom M, a nekakav glagol si pisao velikom slovom????
A ti opleteš po vjeri.... svašta
Previše te postujem ali gnoji drugdjePa recimo pitao sam te zašto međugorije pišeš sa malim slovom M, a nekakav glagol si pisao velikom slovom????
A ti opleteš po vjeri.... svašta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|