Patak
Well-known member
Voliš me znam ko i.ja tebeU nekom paralelnom svemiru di je sve obrnuto. Ko i kod tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voliš me znam ko i.ja tebeU nekom paralelnom svemiru di je sve obrnuto. Ko i kod tebe
I BANANADrzi se ti mandarina ..
Je vidila sam danas. Volis me sad jer nema nikog drugog tu za volit trenutno.Pa me volis iz dosadeVoliš me znam ko i.ja tebe
Ah da sam htio bezdušnu ljigavu mogao samJe vidila sam danas. Volis me sad jer nema nikog drugog tu za volit trenutno.Pa me volis iz dosade
Pa rezanje vena i bacanje s nebodera to mora da je ljubav ,sutra je sveti duje sutra necu pokusavati al u nedilju planiram teatralni suicid radi tvoje nevjere a ti me oplakuj na tudjim mandarinama kad ti moje ne valjajuVoliš.Patku Maserka?
Opet zvoniš u svoju karmu No Patak te voliPa rezanje vena i bacanje s nebodera to mora da je ljubav ,sutra je sveti duje sutra necu pokusavati al u nedilju planiram teatralni suicid radi tvoje nevjere a ti me oplakuj na tudjim mandarinama kad ti moje ne valjaju
Da nisam ti več rekao da ja nikad ne odlazim jer ti to shvačašPa rezanje vena i bacanje s nebodera to mora da je ljubav ,sutra je sveti duje sutra necu pokusavati al u nedilju planiram teatralni suicid radi tvoje nevjere a ti me oplakuj na tudjim mandarinama kad ti moje ne valjaju
Onda spavaj biti ču tvoj Unicorn"Zvonim u karmu" ??? ipak sutra opet skacem..
Kaze se već. I ne ide jer nego jel ili jeli al ni zo nije tocno al aj.. i ne shvača se nego se shvaćaDa nisam ti več rekao da ja nikad ne odlazim jer ti to shvačaš
Ne treba hvala. Budi nekoj mandarini ja nemam sise dobre pa produziOnda spavaj biti ču tvoj Unicorn
Opet me ispravljaš?Kaze se već. I ne ide jer nego jel ili jeli al ni zo nije tocno al aj.. i ne shvača se nego se shvaća
Misliš da je razumio o čemu pišeš??????Kaze se već. I ne ide jer nego jel ili jeli al ni zo nije tocno al aj.. i ne shvača se nego se shvaća
Ne produžujem sintetikuNe treba hvala. Budi nekoj mandarini ja nemam sise dobre pa produzi
A mislila sam da je bar nesto ostalo do sad koliko smo tecajeva prosliMisliš da je razumio o čemu pišeš??????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|