Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hihi voliš Patka haha.slaba.na unicorne buuuuCini mi se da jesam u kazalistu.. ti si putujuci cirkus ustvari ,nisi niti kazaliste.
Da opet sam ja kriv
Prolistaj svoje poruke danasnje pa se javi kad se ispricas. Onda mozda opet propricam s tobom. Do tada mi se ne obracaj . Prevarantu .Hihi voliš Patka haha.slaba.na unicorne buuuu
Ništa od toga odmah kriv sam?Prolistaj svoje poruke danasnje pa se javi kad se ispricas. Onda mozda opet propricam s tobom. Do tada mi se ne obracaj . Prevarantu .
Gejse nemaju lipe mandarine..jbg .trazi dalje. Aj drzi se tamo za neku sisu da ne padnes s krevetaMoja.Gejša.iz Jspana?
Voliš me.to je OkGejse nemaju lipe mandarine..jbg .trazi dalje. Aj drzi se tamo za neku sisu da ne padnes s kreveta
Ne vjezbam ja zivim zen al to je za tebe astrofizika ti si u prizemnim stvarima sise gejse guzice japanke.. ne znas cijeniti ljubav na daljinu . Eto ti tamo sig sto se uopce obracas jel mislis da me zanimas viseMaserka.vježba Zen.hihi
Je zaljubljujem se posebno u ove sto se vrijedjaju kad ih okrene. Samo sanjajVoliš me.to je Ok
Voliš ti mene?Ne vjezbam ja zivim zen al to je za tebe astrofizika ti si u prizemnim stvarima sise gejse guzice japanke.. ne znas cijeniti ljubav na daljinu . Eto ti tamo sig sto se uopce obracas jel mislis da me zanimas vise
Ne sporkavaj lipe pisme svojim prstima poganim. Danas znas pisat ruzne rijeci sad stavljas lipe pisme ,ne glumi ti ...cirkus ne radi radi epidemije ... strpi se jos malo,cijepit ce se i klauni..
Jako smijesno.. nasmij me da se poskakljem
Ah ljubavi znam da tražiš. Grobnu muziku da te pokopam Ali Patka samNe sporkavaj lipe pisme svojim prstima poganim. Danas znas pisat ruzne rijeci sad stavljas lipe pisme ,ne glumi ti ...cirkus ne radi radi epidemije ... strpi se jos malo,cijepit ce se i klauni..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|