Patak
Well-known member
Kom si.kom saUsput i ovo ako mozete prevesti,mislim da je Google translate u nesvijesti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kom si.kom saUsput i ovo ako mozete prevesti,mislim da je Google translate u nesvijesti...
Ma naravno da hoče ali voli Patka hihiNaci ces brzo drugog decka preko facea... Prijevod..
Možda Sestri Bermardici. Nešto mu je vjera večeras zanimljiva.Jel mi moze netko rec kome se obraca patka? Zadnja dva pitanja
Vec jesam danas od tuge odmah otisla na sve i fejs i badoo i tamo vamo i svima slala slike sisa i stopala koje su bile patku namijenjene.. Al utvrdili smo da su njemu tvoje bolje a to sam i napismeno dobila ...pa sam proslijedila daljeNaci ces brzo drugog decka preko facea... Prijevod..
A ja sam stavila oglasVec jesam danas od tuge odmah otisla na sve i fejs i badoo i tamo vamo i svima slala slike sisa i stopala koje su bile patku namijenjene.. Al utvrdili smo da su njemu tvoje bolje a to sam i napismeno dobila ...pa sam proslijedila dalje
Nemoj biti tako siguran...Ma naravno da hoče ali voli Patka hihi
Najbolje je da me mrzišVec jesam danas od tuge odmah otisla na sve i fejs i badoo i tamo vamo i svima slala slike sisa i stopala koje su bile patku namijenjene.. Al utvrdili smo da su njemu tvoje bolje a to sam i napismeno dobila ...pa sam proslijedila dalje
Stvarno, nemoj da sad analiziram bezvezeA ja sam stavila oglas
Hehe SigicaNemoj biti tako siguran...
Je . Dva put mi je danas na hitnoj vene krpalo sto sam se izrezala od tuge za tobom a kad nisam ni tako uspila okoncati ovaj jadni zivot bez tvoje ljubavi bacila sam se s nebodera al sam pala u kasun od kamiona koji prevozi sijeno... Sutra cu pokusati opetMa naravno da hoče ali voli Patka hihi
Ne... Zar ja tako izgledam....Stvarno, nemoj da sad analiziram bezveze
..jel PO?
Je . Dva put mi je danas na hitnoj vene krpalo sto sam se izrezala od tuge za tobom a kad nisam ni tako uspila okoncati ovaj jadni zivot bez tvoje ljubavi bacila sam se s nebodera al sam pala u kasun od kamiona koji prevozi sijeno... Sutra cu pokusati opet
Sad ce patak prvi se javit ... Jos ako imas sliku na sise di ce mu biti kraj ...A ja sam stavila oglas
A jbg voliš.Patka pomiri se sa timJe . Dva put mi je danas na hitnoj vene krpalo sto sam se izrezala od tuge za tobom a kad nisam ni tako uspila okoncati ovaj jadni zivot bez tvoje ljubavi bacila sam se s nebodera al sam pala u kasun od kamiona koji prevozi sijeno... Sutra cu pokusati opet
Guzica...Sad ce patak prvi se javit ... Jos ako imas sliku na sise di ce mu biti kraj ...
Daj neki hint...jel na rasvjetnim stupovima?Ne... Zar ja tako izgledam....
imam sise.i mačkuSad ce patak prvi se javit ... Jos ako imas sliku na sise di ce mu biti kraj ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|