jbt i tu me pratiš haha?jbg dobio par brojevaSig Somby se aktvirao na stranici Varaždin...jebeno si mu nabila samopouzdanje...mogao bi se brzo početi okretati na vratima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbt i tu me pratiš haha?jbg dobio par brojevaSig Somby se aktvirao na stranici Varaždin...jebeno si mu nabila samopouzdanje...mogao bi se brzo početi okretati na vratima
I ja glasam za navedeno...može ista obleka drugi kutSIG promjeni profilnu jer ti svako toliko buljim u sise
ti si uvijek prvaKoliko je izbirljiv covjek za svoje pare mislila sam da ce se meni okrenut
S ovako javno prezentiranom nevjerom nije ni zaslužija da jebe.I nece
I, oćeš staviti head to head sa Sigicom kako koju obradiš?jbt i tu me pratiš haha?jbg dobio par brojeva
Hobo uvjek si nezadovoljan?S ovako javno prezentirano nevjernim, nije ni zaslužija da jebe.
Btw tvoj put je doveo do Sigice...što nw bi te pratili i učili,a tko što mislio o tome..jbt i tu me pratiš haha?jbg dobio par brojeva
ja sam diskretan čovjekI, oćeš staviti head to head sa Sigicom kako koju obradiš?
Sad stavi onu Amer i Rus, minus i plusJa i Maserka smo savršeni ona savršena ja nesavršen Bingo
Da to je viša sila između nas dvojeSad stavi onu Amer i Rus, minus i plus
Sad stavi onu Amer i Rus, minus i plus
Gazda naredio da dovedem ljudeĆim je Sig promijenila profilnu odmah birtija puna
Nije ni on ludGazda naredio da dovedem ljude
Ne valja govoriti istinu bolje lagat hm
Nastavi gledati tudje siseJa i Maserka smo savršeni ona savršena ja nesavršen Bingo
Evo stavit cu nozne prste sadJa moram buljiti u tvoje sise jer nemam facebook da mogu gledat Maserkine sise
Pa ni broj mi nedaš pričaš.na kapaljku častim me svakodnevno lijepim komplimentima pa mora čovjek da poludi i gleda od SIG cice?Nastavi gledati tudje sise
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|