Sisata i guzata
Well-known member
Ti hoces da na stranici o prostituciji nosim zatvorenu haljinu??SIG promjeni profilnu jer ti svako toliko buljim u sise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti hoces da na stranici o prostituciji nosim zatvorenu haljinu??SIG promjeni profilnu jer ti svako toliko buljim u sise
Pa sad su moderne one haljine gdje samo noga viri vanTi hoces da na stranici o prostituciji nosim zatvorenu haljinu??
Iii evo ga naSIG promjeni profilnu jer ti svako toliko buljim u sise
A bez dogovora?Ne... Sve mora bit tip top... I zato se sokiram kad mi netko dode ranije od dogovora
Pa ti ne.voliš.nepismene Patke.više preferiras nabildovane.filovane zgodne Gusane?Iii evo ga na
Eno ti Sig ,gledaj tudje sise kad ti ja ne valjamJoš kad pomislim na Maserku u Haljini
Opet sam kriv pa čak se više ni ne čudim tomeEno ti Sig ,gledaj tudje sise kad ti ja ne valjam
Ne valja govoriti istinu bolje lagat hmEno ti Sig ,gledaj tudje sise kad ti ja ne valjam
I necePatak, Patak, nevjeran si a ni jebo nisi
Koliko je izbirljiv covjek za svoje pare mislila sam da ce se meni okrenutSig Somby se aktvirao na stranici Varaždin...jebeno si mu nabila samopouzdanje...mogao bi se brzo početi okretati na vratima
I to mi.uskračuješ ?I nece
i jaSIG promjeni profilnu jer ti svako toliko buljim u sise
Ti si mi nezamjenjiva.imaš.pun zid diploma a ja nepismenNac ces ti
ms stavi u inat i ti slikuEno ti Sig ,gledaj tudje sise kad ti ja ne valjam
Ja sam uvijek kriv haha
A ne ne mi smo.intimnims stavi u inat i ti sliku
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|