Patak
Well-known member
Patak če sve prste.nožne od.Maserke
Nemojte dopustiti da uvene cvijet pa makar je vodili s drugim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak če sve prste.nožne od.Maserke
Nemojte dopustiti da uvene cvijet pa makar je vodili s drugim...
Tako je A gori nosim oklop nece mene gledati nitko osim tebe.. preverznjaci jel tako.. zakopcana sam do nosa ne vidi se nista to samo za tebe a ne tamo neke da bacaju drkicu fuj ...Dobro je to ti vježbaš.u dimijama Patak mirno spava
Nisam jos dosla do pidzame a kamoli do noznih prstiju. Tus prvo ide patko moja pa onda tek pidzama ( naravno ona sto babe nose do poda , to je jasno)Ljubavi ja te zamišljam sad u.piđami Patak kraj nožnih prstiča hihi
Osim mene nitkoTako je A gori nosim oklop nece mene gledati nitko osim tebe.. preverznjaci jel tako.. zakopcana sam do nosa ne vidi se nista to samo za tebe a ne tamo neke da bacaju drkicu fuj ...
Patak kupi piđamu sa cvjetićimaNisam jos dosla do pidzame a kamoli do noznih prstiju. Tus prvo ide patko moja pa onda tek pidzama ( naravno ona sto babe nose do poda , to je jasno)
Od titana ili aluminij?Tako je A gori nosim oklop nece mene gledati nitko osim tebe.. preverznjaci jel tako.. zakopcana sam do nosa ne vidi se nista to samo za tebe a ne tamo neke da bacaju drkicu fuj ...
Mnogo si ljubomoran batice.Osim mene nitko
Patka hoče.sve nožne prste hihiMnogo si ljubomoran barice...
NemaPatak, ima li noćiju kad točiš tugu umjesto vina?
NeHobo. Ljubomoran možda?
Ona tu voli Patka
Evo Patka ti prepušta.MaserkuSisata, osjetiš li lopova?
Znaš onu hobotnicu što je predvidjala rezultate nogometnog prvenstva? Tako ti i ja predvidjam budućnost. Budućnost poručuje ako se budeš ljubomorisao, ništa od jubavi....Ona tu voli Patka
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|