Kozjak Dida
Well-known member
Imaš njenu dublerku u PO...brazilska guza
Minea, u nju sam bio zaljubljen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš njenu dublerku u PO...brazilska guza
Minea, u nju sam bio zaljubljen
Puna si snage hvala Bogu malo si vježbala više glumila hihiI zblendat Ćeš... Ne Češ.. ajde napredujemo pomalo
Ma pusti ti njih ne znaju oni isto pisati,koriste sve google za pomoc ja i ti smo najpismeniji i najzaljubljeniOpet me pred svima osramotiš?
Sad je gledam u onoj emisiji uređivanja.domaImaš njenu dublerku u PO...brazilska guza
Nema glume sve se prati budnim okom trenera nema manevra za varanjaPuna si snage hvala Bogu malo si vježbala više glumila hihi
Meni žena tipka, ja diktiramMa pusti ti njih ne znaju oni isto pisati,koriste sve google za pomoc ja i ti smo najpismeniji i najzaljubljeni
Ne mogu svi biti Patka ali se.trude jeldaMa pusti ti njih ne znaju oni isto pisati,koriste sve google za pomoc ja i ti smo najpismeniji i najzaljubljeni
Valjala se u Lesnini po krevetu nekidanSad je gledam u onoj emisiji uređivanja.doma
Tako je nema tu nitko poput tebe ti si jedinstvenNe mogu svi biti Patka ali se.trude jelda
Koliko li oči samo ima ko vukNema glume sve se prati budnim okom trenera nema manevra za varanja
Ima i na ledjima ...Koliko li oči samo ima ko vuk
A znam takva je serija Patki izašlaTako je nema tu nitko poput tebe ti si jedinstven
Dobro je to ti vježbaš.u dimijama Patak mirno spavaIma i na ledjima ...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|