Sisata i guzata
Well-known member
Necee planira da ode pa nikako posao mi patiJa mislim da ce sig kroz neko vrijeme preuzet ovaj forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necee planira da ode pa nikako posao mi patiJa mislim da ce sig kroz neko vrijeme preuzet ovaj forum
Ti ces tu okretat tisuce i tisuce eura kad se procujeNecee planira da ode pa nikako posao mi pati
Nije mi do toga, sto se okretalo okretalo se...Ti ces tu okretat tisuce i tisuce eura kad se procuje
U redu Ančice iako ste ti i Ventura kompatibilni pa sam zato mislio da ga ne prepustiš SiG jer je on njoj trofej a tebi bio oslonac.ma neču o tomu
Pa već jeste. Jedina koja joj je ravnopravna je naša Ančica.Ja mislim da ce sig kroz neko vrijeme preuzet ovaj forum
E SiG uz takav radni ritam kroz tjedan i ne znaš kud cesš sa jezeračama.Vidis da mi se neda jebat jbt jebem se cijeli tjedan ko da sam na po
A to mi samo usput, pon dan, ut jutro, sri noc...E SiG uz takav radni ritam kroz tjedan i ne znaš kud cesš sa jezeračama.
Mislim da samo naša Janica troši više frajera od tebe!A to mi samo usput, pon dan, ut jutro, sri noc...
Pantera to napravi od 8 do 10 ujutroMislim da samo naša Janica troši više frajera od tebe!
U sombijevom stilu: najhumanitarnija kurva hahahahahaAl ja tu lovu dajem u humanitarne svrhe, tak da...
Al fakat jesam jeboteU sombijevom stilu: najhumanitarnija kurva hahahahaha
a u pizdu materinu...sta cemo sve cut..Al ja tu lovu dajem u humanitarne svrhe, tak da...
A zao mi da ne ostanem sa ekipom koja mi je ok u kontaktu..Al fakat jesam jebote
SiG nije kurva.U sombijevom stilu: najhumanitarnija kurva hahahahaha
SiG nije kurva.
Humanitarna radodajka??? Nego sta je?SiG nije kurva.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|