ma to sam tako rekla jer nisam najboljeNemoj Ančice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to sam tako rekla jer nisam najboljeNemoj Ančice
Ma zašto Ančice. Danas je petak dan za metak....ma to sam tako rekla jer nisam najbolje
ma neču o tomuMa zašto Ančice. Danas je petak dan za metak....
.... Evo, izvolite...
Ja veceras idem preko razine normalnog opijanja. Ovo veceras ce bit tesko alkoholiziranjeImam inspiraciju veceras
Gdje ćeš se alkiholizirati?Ja veceras idem preko razine normalnog opijanja. Ovo veceras ce bit tesko alkoholiziranje
I ja sam trebala ic bivsem u kafanu al neda mi se jebatJa veceras idem preko razine normalnog opijanja. Ovo veceras ce bit tesko alkoholiziranje
Tko te pozvao na Valentinovo ?I ja sam trebala ic bivsem u kafanu al neda mi se jebat
Ne za valentinivo vcrs sam trebala ic al neda mi se jebat a kad god se vidimo ak smo solo hoceTko te pozvao na Valentinovo ?
Pa ti znas koNe za valentinivo vcrs sam trebala ic al neda mi se jebat a kad god se vidimo ak smo solo hoce
Nemoj ti, morat ce ventura proispitat kafanuPa ti znas ko
Dvije kafane su u pitanju jbgNemoj ti, morat ce ventura proispitat kafanu
Ne druzis se ti s bilo kimDvije kafane su u pitanju jbg
Meni pokloni iskreno ne znace ak je ljubav i postovanje. Jer ja imam sveDa li postoji ikakav novoprihvaćeni blagdan, praznik, ili kako već, a da se ne treba iskrcati s poklonom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|