maserkasplit
Well-known member
I ono kad se rep od nervoze u antenu pretvori ,i zivci rade prekomicne su. Sad se zavalila na mene vec me uspavljuje ,bas mi je falilaTako i kod mene.. Nikad nisam prva pojela.. Ni ne skinem se odmah vadim zdjelice![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ono kad se rep od nervoze u antenu pretvori ,i zivci rade prekomicne su. Sad se zavalila na mene vec me uspavljuje ,bas mi je falilaTako i kod mene.. Nikad nisam prva pojela.. Ni ne skinem se odmah vadim zdjelice![]()
Da, pa pisa sam za snagu. Znaš ono i o radu i prevariNe znam hobo cemu se smijes al odg cu ti hah. Masaze normalne klasicne sa 20 ak i nesto godina a ove s happy endom puno puno kasnije. Tako da to sto se smijes neka te al naradila sam se ja masaza u zivotu imam cak i ostecenje na ruci i bolove radi toga al nebitno sad. Da je pameti tada bilo odmah bi se na happy end bacila a ne se satrala fizicki a ruke posebno.
Nego jel te jos sto zanima javno o privatnomČudi me da padaš na diplome, ali svakome svoje....
Neće Patku biti drago viditi, meni čak kod njega i ne smeta toliko č i ć koliko nepostojanje, u njegovim postovima...Maca moze a ti nemozes dok ne odrazlikujes či ć
Ne znam za taj film ,i sto je tebi to bas samo masaza ja imam jos uvijek osoba i samo na masazama . Ne trebam gledat film al moga si rec poantu i bez filmaDa, pa pisa sam za snagu. Znaš ono i o radu i prevariima li išta osim happy enda? Reci mi jesi gledala film" Happy Endigns"? Znaš onaj o dvi Maserke koje baš samo masiraju.
Evo ja ih upravo hranimI ono kad se rep od nervoze u antenu pretvori ,i zivci rade prekomicne su. Sad se zavalila na mene vec me uspavljuje ,bas mi je falilaa ni neces nikad pojest prva ionako ne bi na miru jela jer bi te satrala dok ne das
![]()
Aaa onda cete u zen sviEvo ja ih upravo hranim
Koji broj?Burberry crne... Uvijek sam bila kavalir
Pogadam... Otprilike na visinu...Koji broj?
Ili pogađas broj na temelju pisanja na forumu
Uuh jedna od rijetkih idealnih veceriAaa onda cete u zen svi![]()
15 cm plus VenturaPogadam... Otprilike na visinu...
Ja sam pao na tvoje lijepe riječiNego jel te jos sto zanima javno o privatnome ne triba padati na diplome ,pada se na lipe oci
![]()
Patkovina video je spremanJa sam pao na tvoje lijepe riječi
Hobo je spremanPatkovina video je spreman
Ja isto nemogu stavit tu sliku nikako nikakvu kaze da je prevelika ali svakaEe jbg ne mogu poslikati kako jedu
Ma rekao si da ti posaljem videoHobo je spreman
Tako i meni pise... Momci, zasto kurac ne poslikate.. Reci ce vam da je datoteka prevelikaJa isto nemogu stavit tu sliku nikako nikakvu kaze da je prevelika ali svaka![]()
Svejedno mi jeMa rekao si da ti posaljem video![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|