Sisata i guzata
Well-known member
A ti bi gledaoSig češ poslat video ili se voliš samo hvaliti svojim vještinama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi gledaoSig češ poslat video ili se voliš samo hvaliti svojim vještinama?
Donesem i ja svoju macu u Split kad preselim kod tebeEej dosla s puta usla u stan ma da se pomazila sekund nego odmah na zdilu i ono zivcano mijauuuu .. 10 min nakon toga isla san ja napokon pojest nesto isto tako da ko da je s ulice dosla prije minut a ne sa pune zdile hrane ,majke ti sve su iste
valjda ne bi radila 17 godina da je to upitno al dobro svatko ima svoje iskustvo. Ovo s diplomama se nisam isla hvalit vec sam patku jer provociraSve su ti diplome za goli qurac ako nemaš ništa snage i odma se umoriš
Tako i kod mene.. Nikad nisam prva pojela.. Ni ne skinem se odmah vadim zdjeliceEej dosla s puta usla u stan ma da se pomazila sekund nego odmah na zdilu i ono zivcano mijauuuu .. 10 min nakon toga isla san ja napokon pojest nesto isto tako da ko da je s ulice dosla prije minut a ne sa pune zdile hrane ,majke ti sve su iste
Čudi me da padaš na diplome, ali svakome svoje....Zato te i uzimam zbog diploma po zidovima
Misliš da je nešto edukativno za moju gramatikuA ti bi gledao
Može li se znati s koliko si godina počelavaljda ne bi radila 17 godina da je to upitno al dobro svatko ima svoje iskustvo. Ovo s diplomama se nisam isla hvalit vec sam patku jer provocira
Mogu misliti nikad kući nije ni čudno da ti je mačka pobjeglaTako i kod mene.. Nikad nisam prva pojela.. Ni ne skinem se odmah vadim zdjelice
To se ne planira to il kliknes ili ne znaci nemozes znat s kim ces postat otvoreniji popit kavu popricat orije masaze vise il manje il ces u roku10 min krenut s masazom u sutnji i razmijenit par recenica i da tako i ubuduce funkcionira. Svatko je drugaciji. Nekom odgovara prijateljskiji odnos nekom sluzbeniji nema tu pravila ni planaMisliš da bi mi bili " bliskiji"?
Što mislite i tome da je Patak skriveni genije, toliko skriven da ni on sam to ne znaMisliš da je nešto edukativno za moju gramatiku
Ja sam rekla da se on pravi ludŠto mislite i tome da je Patak skriveni genije, toliko skriven da ni on sam to ne zna
Meni bi odgovaralo da zajednički život stvaramo a Patak ima čvrstu kičmu pa nije za običan termin masažeTo se ne planira to il kliknes ili ne znaci nemozes znat s kim ces postat otvoreniji popit kavu popricat orije masaze vise il manje il ces u roku10 min krenut s masazom u sutnji i razmijenit par recenica i da tako i ubuduce funkcionira. Svatko je drugaciji. Nekom odgovara prijateljskiji odnos nekom sluzbeniji nema tu pravila ni plana
Zar ne gledaš otvorenoŠto mislite i tome da je Patak skriveni genije, toliko skriven da ni on sam to ne zna
Tebe će gaziti nogamaMeni bi odgovaralo da zajednički život stvaramo a Patak ima čvrstu kičmu pa nije za običan termin masaže
Edukativno jest za tebe, ali nije za gramatiku...Misliš da je nešto edukativno za moju gramatiku
Jesam i ponosna sam na tu ludost a i mackama je dragoZnači i ti si ludjakinja s mačkama
UffffZapravo gledam Zatvoreno
Maca moze a ti nemozes dok ne odrazlikujes či ćDonesem i ja svoju macu u Split kad preselim kod tebe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|