Patak
Well-known member
Cmokić kissićFali tebi puno kvacica pa si prezivio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cmokić kissićFali tebi puno kvacica pa si prezivio
V, ti i ja nećemo o politiciNe možeš to uspoređivati
Treba poštovati pobjednike u WW2.V, ti i ja nećemo o politici
Što nije? Npr da je Sanader nije najzaslužniji za ulazak u EU? Sanader je čovjek s stilom, izuzetno pametan i pronicljiv, ko misli da je sve živo pokrao, ma daj čemu? Žena mu arheolog, kćeri školovane, ima on para i prije nego što je posta premijerHobo, nemoj brate, nije baš tako...
vidiš to kaj ti pričaš je fašizamA brate pokazali ste kako birate... Nije vam ttebalo ni dati to pravo...
Zaboravila si partizane da je ekipa na okupuJos su samo ustase i cetnici falili
Ekipa to izjednacava sa cetnicima, nisamZaboravila si partizane da je ekipa na okupu
E jbg, Staljin, Causesku, Mao, Pol Pot......Treba poštovati pobjednike u WW2.
Ima vremenaMare... Kad ces sandalice narucit
da i ja sam maznuo sliku iz muzeja splitskog kaj je nestala a našli ju kod njegaŠto nije? Npr da je Sanader nije najzaslužniji za ulazak u EU? Sanader je čovjek s stilom, izuzetno pametan i pronicljiv, ko misli da je sve živo pokrao, ma daj čemu? Žena mu arheolog, kćeri školovane, ima on para i prije nego što je posta premijer
Hobo a gdje ih je zaradio...Što nije? Npr da je Sanader nije najzaslužniji za ulazak u EU? Sanader je čovjek s stilom, izuzetno pametan i pronicljiv, ko misli da je sve živo pokrao, ma daj čemu? Žena mu arheolog, kćeri školovane, ima on para i prije nego što je posta premijer
Rastuzujes me..Ima vremena
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|