Patak
Well-known member
Ispravit će me onaPa sve si ispravno napisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravit će me onaPa sve si ispravno napisao
Nisam ni znala sta je vozio ili u cemu su ga vozili... Ciste politicke cinjeniceMa to se ti palila na njega zbog mercedesa
Imali smo, Josipa Broza i Ivu Sanadera . Prvome smo se klanjali dok je bio živ, poslije smrti smo se " sitili" da nije valjao. Ovome drugome smo se klanjali ali smo ga za života odbacili, sve su točke optužnice pobijene, snimka s Herbadijem, čuveno bojanje tunela i šta ja znam ali čovjek osudjen. Daleko najzaslužnija osoba što je Hrvatska u EUEto Patak spominje Tita, Hobo Ćaću..... imamo li mi normalnog političara ili su svi kleptomani!!!!
I mačićima se nakon 5 dana otvore oči, i tebi će jednog danaOdnosno nisu ni politicke cinjenice vec poznavanje povijesti
Hobo, nemoj brate, nije baš tako...Imali smo, Josipa Broza i Ivu Sanadera . Prvome smo se klanjali dok je bio živ, poslije smrti smo se " sitili" da nije valjao. Ovome drugome smo se klanjali ali smo ga za života odbacili, sve su točke optužnice pobijene, snimka s Herbadijem, čuveno bojanje tunela i šta ja znam ali čovjek osudjen. Daleko najzaslužnija osoba što je Hrvatska u EU
P necu onu izdajnicku picku slavit valjda sto je prodao pola Hrvatske TalijanimaI mačićima se nakon 5 dana otvore oči, i tebi će jednog dana
Fali tebi puno kvacica pa si preziviofali ti kvačica?
A sto je cijelu neproda...P necu onu izdajnicku picku slavit valjda sto je prodao pola Hrvatske Talijanima
Dva lica nesretnog 20. vijeka.... jebem im sve po spisku, obojiciP necu onu izdajnicku picku slavit valjda sto je prodao pola Hrvatske Talijanima
To je HDZ dovrsioA sto je cijelu neproda...
a 45godina bez slobodnih izbora , ko će platit za taj partizanski fašizamImali smo, Josipa Broza i Ivu Sanadera . Prvome smo se klanjali dok je bio živ, poslije smrti smo se " sitili" da nije valjao. Ovome drugome smo se klanjali ali smo ga za života odbacili, sve su točke optužnice pobijene, snimka s Herbadijem, čuveno bojanje tunela i šta ja znam ali čovjek osudjen. Daleko najzaslužnija osoba što je Hrvatska u EU
A brate pokazali ste kako birate... Nije vam ttebalo ni dati to pravo...a 45godina bez slobodnih izbora , ko će platit za taj partizanski fašizam
od 45te su partizani okupatori i diktatori s zagorcem na čelu
Mačka jbgFali tebi puno kvacica pa si prezivio
On je zasluzan za najvecu pljacku ovog naroda..a ne za EU. To sto smo.mi usli u Eu nije zasluga politicara nego naroda-građana i zemlje- geopolitickog polozaja i drugih faktora...Imali smo, Josipa Broza i Ivu Sanadera . Prvome smo se klanjali dok je bio živ, poslije smrti smo se " sitili" da nije valjao. Ovome drugome smo se klanjali ali smo ga za života odbacili, sve su točke optužnice pobijene, snimka s Herbadijem, čuveno bojanje tunela i šta ja znam ali čovjek osudjen. Daleko najzaslužnija osoba što je Hrvatska u EU
Ne možeš to uspoređivatiDva lica nesretnog 20. vijeka.... jebem im sve po spisku, obojici
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|