Jel to njušim ljubomoru Ventura?Ne laži, nisi mogla tako brzo dogovoriti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to njušim ljubomoru Ventura?Ne laži, nisi mogla tako brzo dogovoriti
Ventura nije ljubomoran , on samo rješava jednadžbeJel to njušim ljubomoru Ventura?
Ljut jeVentura nije ljubomoran , on samo rješava jednadžbe
Na tebe nije valjdaLjut je
Ti si potkovan financijski? Izgovor za ženu imaš?navuće ona svakoga
To si romantična prostitutka?.... Ode jedan dodu dva...
Proci ce ih jos toliko...
A ja drhtim samo dok mi je zima..
Ne svida mi se niko...
Ponekad placem da niko ne cuje
Jer biti sam bedno je....
Ponekad zelim da nekom predam se
Ljubav me steze a ja ne dam se...
Volim iskljucivo starijeTo si romantična prostitutka?
Ponudio bih ti moju dirnut ovim tvojim postom, ali malo sam star ta tebe. Ja imam te 4 banke, pa čak i preko. Mada to voliš starije, npr moda
Tvoji stihovi ili.... Ode jedan dodu dva...
Proci ce ih jos toliko...
A ja drhtim samo dok mi je zima..
Ne svida mi se niko...
Ponekad placem da niko ne cuje
Jer biti sam bedno je....
Ponekad zelim da nekom predam se
Ljubav me steze a ja ne dam se...
Ne brini promjenit ćeš mišljenjeVolim iskljucivo starije
Ne, Marina TucakovicTvoji stihovi ili
LijepoNe, Marina Tucakovic
Mislija sam da je neko sprdanje zbog prezimena ali vidim da nije. Poznata neka hutmejkerica u tekstualnom smislu. Rodjena 1953- e, izgleda kao da je rodjena 1933- e, moja baba preminula s 86 godina bila je manje naboranaNe, Marina Tucakovic
Imala rak, jedva ziva ostalaMislija sam da je neko sprdanje zbog prezimena ali vidim da nije. Poznata neka hutmejkerica u tekstualnom smislu. Rodjena 1953- e, izgleda kao da je rodjena 1933- e, moja baba preminula s 86 godina bila je manje naborana
Čuj ovog , daj se sakri u mišju rupu i plači nad sobomTo si romantična prostitutka?
Ponudio bih ti moju dirnut ovim tvojim postom, ali malo sam star ta tebe. Ja imam te 4 banke, pa čak i preko. Mada to voliš starije, npr moda
Ma ja ti se osjećam mlad, mlade trebe me želeČuj ovog , daj se sakri u mišju rupu i plači nad sobom
Vi Dalmatinci vjecito izgledate mladi...Ma ja ti se osjećam mlad, mlade trebe me žele
I Sigica isto, prati me a ja ću nju baš zapratiti kad dodje u PrimoštenMa ja ti se osjećam mlad, mlade trebe me žele
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|