Sisata i guzata
Well-known member
12 manjemožda sam pričao s tobom danas ???
imaš četri banke ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
12 manjemožda sam pričao s tobom danas ???
imaš četri banke ?
Samo daj Patak cool like a swiming poolOk, dobit ćeš detaljni izvještaj.
Nisi... Ja obavim par poziva i kad dogovorim gasim u roku pola sata... Pa igraj nabrzi prstmožda sam pričao s tobom danas ???
imaš četri banke ?
Može hobo pusti recenziju tu kad potrošiš mislim obaviš posaoOk, dobit ćeš detaljni izvještaj.
Naravnosigi oću moći ja opet kod tebe? ili imaš te mišićave
ma obožavam teNaravno
da moze...
Samo javite kad.
Uopće mi nisu jasni ljudi koji se daju navućiNavuci cu te i vozit ces se tramvajem do daljnjeg
Eto te vec 8 godina kod mene svaki drugi tjedanUopće mi nisu jasni ljudi koji se daju navući
siguran sam da svuče svakognavuće ona svakoga
Kad ti takav jebac koji mijenja dolazi tolike godine to sve govori...Eto te vec 8 godina kod mene svaki drugi tjedan
Što si mi u kavu stavila ?Eto te vec 8 godina kod mene svaki drugi tjedan
Velila cast za meneKad ti takav jebac koji mijenja dolazi tolike godine to sve govori...
Velila cast za mene
Vegeta , kvaliteta koja se prepoznajeKad ti takav jebac koji mijenja dolazi tolike godine to sve govori...
Samo dolazak nakon toliko gidina mi je najveci kompliment koji se ne moze usporedit sa ovim balavcima zaljubljenimVegeta , kvaliteta koja se prepoznaje
Pa i ja sam zaljubljen, čovjek sam od krvi i mesa , nisam robot.Samo dolazak nakon toliko gidina mi je najveci kompliment koji se ne moze usporedit sa ovim balavcima zaljubljenim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|