Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoja je zasluga najveca ali jos bi sombrero pecao da ga nismo pogurali i podjebavali pomaloEto priznajes moju zaslugu, hvala
cloony je prestar hahaDobro sig. Jebala si sombrera, ne George Clooneya...
Ima se-moze se...Jbt zadnje tene kupio pre dvije godine a one neke natikaće od 2milje? tko je tu lud
Dobro, istinaTvoja je zasluga najveca ali jos bi sombrero pecao da ga nismo pogurali i podjebavali pomalo
Bogami zato i pust Zg svi pokupovali cipele te izgleda?Ima se-moze se...
Znao sam ja da ces ga unistit ali nije me slusao...Marijole venture nema dan 7
Eee... Vrijeme je da pogledam i sto ima novo u svijetu automobila...Znao sam ja da ces ga unistit ali nije me slusao...
Nisam htjela.. StvarnoZnao sam ja da ces ga unistit ali nije me slusao...
Baš sam danas nasipom spojio 3 mosta i sjedne i sa druge strane i dobro sam gledao u Savu imali kakav utopljenik, ali na sreću ništa, tako da ga Sava još nije izbacila, možda negdje u Maksimiru visi ili na Dotršćini.... obzirom na političko uvjerenje, pridružio se drugovimaMarijole venture nema dan 7
Jel cadilac?Eee... Vrijeme je da pogledam i sto ima novo u svijetu automobila...
O Boze....Baš sam danas nasipom spojio 3 mosta i sjedne i sa druge strane i dobro sam gledao u Savu imali kakav utopljenik, ali na sreću ništa, tako da ga Sava još nije izbacila, možda negdje u Maksimiru visi ili na Dotršćini.... obzirom na političko uvjerenje, pridružio se drugovima
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|