Patak
Well-known member
Ne hobo živim od socijale hahaSelidba u drugi grad, ostavljanje posla(ako ga ima), nisu to mali koraci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne hobo živim od socijale hahaSelidba u drugi grad, ostavljanje posla(ako ga ima), nisu to mali koraci...
Patak ce bit tvoj modni stilistaHvala, ti mi podizes samopuzdanje
Hahahh ja znam da u stvarnom zivotu ne idu carape na sandale ali u ovom poslu je sve dopusteno.. Cak i crtanje obrvaPatak ce bit tvoj modni stilista
Ako jesi super, onda možeš u Split. Ako nisi, di radiš?Ne hobo živim od socijale haha
Ako jesi super, onda možeš u Split. Ako nisi, di radiš?
Kad mogu česi sandale i čarape možeš i tiHahahh ja znam da u stvarnom zivotu ne idu carape na sandale ali u ovom poslu je sve dopusteno.. Cak i crtanje obrva
Nemoj ić radit, pa ćeš biti u tijekuIma i novih lica, dodem s posla ovde vec 300 stranica ispisano
Ana orginalna sie tko bi vama muškima ugodio u pm
A nebi se slozio, bolje ic raditi, da se patak mozda odvoji od tipkovnice mozda bi ga i umocioNemoj ić radit, pa ćeš biti u tijeku
Meni je Ana najbitnije da zna nešto skuhat makar i juhu iz kesicee tko bi vama muškima ugodio u pm
znam kuhat baš neki kolač radilaMeni je Ana najbitnije da zna nešto skuhat makar i juhu iz kesice
A nebi se slozio, bolje ic raditi, da se patak mozda odvoji od tipkovnice mozda bi ga i umocio
Branko pa neću 500 km radi avanture već ozbiljna veza?A nebi se slozio, bolje ic raditi, da se patak mozda odvoji od tipkovnice mozda bi ga i umocio
Fino bravo Ana nemoj da te zahebavaju ti muškiznam kuhat baš neki kolač radila
ma nečeFino bravo Ana nemoj da te zahebavaju ti muški
O pa zar ne mogu više ni rijeć ženama hehePatak sto ce maserka reci, pribacija si se na Anu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|