Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smeker pacifistNe bojim se ja za Patka on je smeker..
Ja sam dobio zaduženje da provjerim da li je vjernaMorat ću otići kod Maserke da procijenmi jeli to materijal za brak, i javim rezultate Patku...
Da, mi smo mu forumske kolege iz Splita i red je da pomognemo...Ja sam dobio zaduženje da provjerim da li je vjerna
Mi ti želimo pomoći. Nego di radiš, u bolnici?Niti u miru mi nedate da radim Jebači
NeBojanje kose u plavo, da, ne, komentari
Hvala, poslusat cu... Zadnji put sam zavrsila s rupama u kosi i morala se osisat na kratko
Rekla si da imaš tamniji ten. Ženama s tamnijim tenom ne stoji plava kosa. Izgleda jeftino. Drži se prirodnih, tamnijih nijansi.Hvala, poslusat cu... Zadnji put sam zavrsila s rupama u kosi i morala se osisat na kratko
Njen uzor je KarleušaRekla si da imaš tamniji ten. Ženama s tamnijim tenom ne stoji plava kosa. Izgleda jeftino. Drži se prirodnih, tamnijih nijansi.
Ali zena je extra...Njen uzor je Karleuša
To nije ni žena.....Ali zena je extra...
Hvala pacicu,trudim seSigica haljina ti stoji predivno
Lijepo uz tijelo ali i lepršava malo haljina top Uglavnom supačHvala pacicu,trudim se
Hvala, ti mi podizes samopuzdanjeLijepo uz tijelo ali i lepršava malo haljina top Uglavnom supač
A jbg... Ali nista nije radila osim sisa i fileri u usnamaS obzirom na to da sam ljubitelj prirodnog "looka", stvarno nije moj đir.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|