Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brišeš se novinama nakon akcije?Imala sam same petice iz zadacnicaMoj zivotni poziv je zapravo novinarstvo. Cak i radim to na neki nacin
ili imaš novine na leđima da klijenti mogu čitati, recimo poslovnjaci gledaju dionicebrišeš se novinama nakon akcije?
Vjeruj mi kada odeš kod SiG krv ti nije u gornjoj glavi.ili imaš novine na leđima da klijenti mogu čitati, recimo poslovnjaci gledaju dionice
ma je baš, tko to kaže?Vjeruj mi kada odeš kod SiG krv ti nije u gornjoj glavi.
Statistika frende.ma je baš, tko to kaže?
dobro da nisi reko Mozart kažeStatistika frende.
ili smobrerodobro da nisi reko Mozart kaže
472 klijenta.ili smobrero
Jok, pisem kolumne za jedan list..brišeš se novinama nakon akcije?
I pisem postove na svom facebook profilu koji je sa 5000 pratitelja medij za sebeJok, pisem kolumne za jedan list..
Moje teme su politika i drustvo a Ana je vise za erotiku...Pa SiG ti si i afirmirana spisateljica. Neka Ventura vidi što je izgubio. Sad je pitanje tko bolje piše ti ili Ana?
Zadovoljna sam svojom tematikom, podize najvecu buru u javnosti...Bravo SIG ti si nam ovdje opinion leader za sve. E ako se okušaš i u erotskim romanima nema ti kraja. Ugledaj se na Anin stil
Iiiiiiiii Pulitzerova nagrada ide našoj SiG.Zadovoljna sam svojom tematikom, podize najvecu buru u javnosti...
Priznaj napokon da volis Anu...Iiiiiiiii Pulitzerova nagrada ide našoj SiG.
sombrero je pojebao nešto da nije plačao. što za tebe sumnjam. a ono "odjebi"je odraz tvog mozgaJel tu tko sta kara ili ste svi sombrero?
Ajde Some ne zezaj uvijek plaćamo sex na neki način (večera, darovi, vrijeme i zabave) a najskuplje platimo kada se oženimo.... Jbg sudbina je takva nas oženjenih.sombrero je pojebao nešto da nije plačao. što za tebe sumnjam. a ono "odjebi"je odraz tvog mozga
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|