Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brišeš se novinama nakon akcije?Imala sam same petice iz zadacnicaMoj zivotni poziv je zapravo novinarstvo. Cak i radim to na neki nacin
ili imaš novine na leđima da klijenti mogu čitati, recimo poslovnjaci gledaju dionicebrišeš se novinama nakon akcije?![]()
Vjeruj mi kada odeš kod SiG krv ti nije u gornjoj glavi.ili imaš novine na leđima da klijenti mogu čitati, recimo poslovnjaci gledaju dionice![]()
![]()
![]()
![]()
ma je baš, tko to kaže?Vjeruj mi kada odeš kod SiG krv ti nije u gornjoj glavi.
Statistika frende.ma je baš, tko to kaže?![]()
dobro da nisi reko Mozart kažeStatistika frende.
ili smobrerodobro da nisi reko Mozart kaže![]()
472 klijenta.ili smobrero
Jok, pisem kolumne za jedan list..brišeš se novinama nakon akcije?![]()
I pisem postove na svom facebook profilu koji je sa 5000 pratitelja medij za sebeJok, pisem kolumne za jedan list..![]()
Moje teme su politika i drustvo a Ana je vise za erotiku...Pa SiG ti si i afirmirana spisateljica. Neka Ventura vidi što je izgubio. Sad je pitanje tko bolje piše ti ili Ana?
Zadovoljna sam svojom tematikom, podize najvecu buru u javnosti...Bravo SIG ti si nam ovdje opinion leader za sve. E ako se okušaš i u erotskim romanima nema ti kraja. Ugledaj se na Anin stil
Iiiiiiiii Pulitzerova nagrada ide našoj SiG.Zadovoljna sam svojom tematikom, podize najvecu buru u javnosti...![]()
Priznaj napokon da volis Anu...Iiiiiiiii Pulitzerova nagrada ide našoj SiG.
sombrero je pojebao nešto da nije plačao. što za tebe sumnjam. a ono "odjebi"je odraz tvog mozgaJel tu tko sta kara ili ste svi sombrero?
Ajde Some ne zezaj uvijek plaćamo sex na neki način (večera, darovi, vrijeme i zabave) a najskuplje platimo kada se oženimo...sombrero je pojebao nešto da nije plačao. što za tebe sumnjam. a ono "odjebi"je odraz tvog mozga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|