Patak
Well-known member
Ma sigica ljuta ko pumaJbt kako cete vi jedno s drugim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sigica ljuta ko pumaJbt kako cete vi jedno s drugim
Ja??? Bas sam dobre voljeMa sigica ljuta ko puma
Opet ti zar nisi otišao cim navale žene ti ko muhaJedino što ih ona pruža samo odlikašima jbg
A nikako ja u kupe igram on u spade ,on patka ja vegan,on 1.c ja odrasla zena.. katastrofa od spojaJbt kako cete vi jedno s drugim
Ma maserka jel možda pije onaJa??? Bas sam dobre volje
SAMO RIJETKI NADU RIJETKEA nikako ja u kupe igram on u spade ,on patka ja vegan,on 1.c ja odrasla zena.. katastrofa od spoja
Bitno da se volimoA nikako ja u kupe igram on u spade ,on patka ja vegan,on 1.c ja odrasla zena.. katastrofa od spoja
odi ti na rusku stranu pa se bori protiv ukrajinki u pravom smisluAli kazem... Meni je on bio i ostat ce izuzetno drag decko.. I drago mi je zbog njega
top jeldaSAMO RIJETKI NADU RIJETKE
Neee.. Pa sta ce onda jebat Hrvati...odi ti na rusku stranu pa se bori protiv ukrajinki u pravom smislu
Pa da nisi sam, pomažem tiOpet ti zar nisi otišao cim navale žene ti ko muha
Ne pijem patak popijem jednom tjedno tocnije petak neku pivu belgijsku lipu i to je toMa maserka jel možda pije ona
Bilo je i vrijemePa da nisi sam, pomažem ti
Pa odkud tako ljuta ko zvečarka na PatkaNe pijem patak popijem jednom tjedno tocnije petak neku pivu belgijsku lipu i to je to
Odsad strogo samo za Patku navijamo.Bilo je i vrijeme
više će ih doći kad ih vi rusi pobjediteNeee.. Pa sta ce onda jebat Hrvati...
Pa odkud tako ljuta ko zvečarka
Pa od nepismenog Patka napravila magarcaOdsad strogo samo za Patku navijamo.
Tel: 064/677-677
|
|
|