Patak
Well-known member
Varaš me pun ti inboxTu sam al okrenem neke druge stranice, svudgi sam pomalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Varaš me pun ti inboxTu sam al okrenem neke druge stranice, svudgi sam pomalo
varas se patak. NaprotivPa kao promatraču sa strane Malo mi izgledaš ljubomoran na SIG Mozda se varam
Rekao mi je da ne voli biti na forumu s novim ljudima njemu se Mod, Marijole, ja i jos valjda netko dovoljni tuMa nije cak ni zakljucak.. Samo osjecaj... Jer si vise puta spomenuo ukrajinke...
Kakve Ukrajinke..domace je domace...Ma nije cak ni zakljucak.. Samo osjecaj... Jer si vise puta spomenuo ukrajinke...
Eto te djavle pogodija si promatraČaPa kao promatraču sa strane Malo mi izgledaš ljubomoran na SIG Mozda se varam
Nekako ko dvije lokomotive ste frcaju varnicevaras se patak. Naprotiv
Ja sam bas dobre voljeNekako ko dvije lokomotive ste frcaju varnice
Ljubavi Patak će biti tvoj prvašićEto te djavle pogodija si promatraČa
lako za to da nije otišao u Ukrajnu borit se, rusi izvode vojne vježbe na KrimuUzeo je pauzu dok ne proba ove ukrajinke...
Temperament je takav. Vidjet ces ako upoznas maserku...Nekako ko dvije lokomotive ste frcaju varnice
Već me metlom po leđima a 500km sam dalekoTemperament je takav. Vidjet ces ako upoznas maserku...
Patak ovo je degutantno vec nisam pedofil ..da si reka student mladi aj jos bi i proslo..Ljubavi Patak će biti tvoj prvašić
Ono jucer mi je top: ovo je forum za pruzanje seks usluga, nismo u 1.cPatak ovo je degutantno vec nisam pedofil ..da si reka student mladi aj jos bi i proslo..
Pa ljubavi pa najbolje da šutim Uh ljuta žena ko rakijaPatak ovo je degutantno vec nisam pedofil ..da si reka student mladi aj jos bi i proslo..
Možda malo teže shvaća pa utvrđuje gradivoPatak ovo je degutantno vec nisam pedofil ..da si reka student mladi aj jos bi i proslo..
Pa za tebe Patak izgleda još u JaslicamaOno jucer mi je top: ovo je forum za pruzanje seks usluga, nismo u 1.c
Smanjena inteligencijaMožda malo teže shvaća pa utvrđuje gradivo
Jedino što ih ona pruža samo odlikašima jbgOno jucer mi je top: ovo je forum za pruzanje seks usluga, nismo u 1.c
Tel: 064/677-677
|
|
|
|