Sisata i guzata
Well-known member
Ja zrtvovala cast za sandaleneee... Ostala casna, izjebana i jis dobila sandale od tebe... I narukvicu...Za venturu cu zrtvovat svoju cast kao.ti svoju za sandale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zrtvovala cast za sandaleneee... Ostala casna, izjebana i jis dobila sandale od tebe... I narukvicu...Za venturu cu zrtvovat svoju cast kao.ti svoju za sandale
Će Patak ..ĆE !! Početi ću te kažnjavati za svako pogrešno ČMaserka bit če ko apoteka Samo kaži sve če Patak
Jesam ali ne tonga ga to previseJesi.mu rekla da nam se izgubio Ventura
Svako pogresno slovo ili kvacica udarac tongom....Će Patak ..ĆE !! Početi ću te kažnjavati za svako pogrešno Č
Maserka proradi usput malo sa.sig na padezima.Ja zrtvovala cast za sandaleneee... Ostala casna, izjebana i jis dobila sandale od tebe... I narukvicu...
To ćemo u toplini našeg doma u intimi Imaš bičĆe Patak ..ĆE !! Početi ću te kažnjavati za svako pogrešno Č
Nemam problema s tim...Maserka proradi usput malo sa.sig na padezima.
Dobit ces...
Imas prezent, futurNemam problema s tim...
Pa kazem...Imas prezent, futur
Dobila kurac
Dobit ces sandale..
Sve se nauci
Sig sve razumim sto pise al patak ne smi faljivati nista ako misli da ga udomimMaserka proradi usput malo sa.sig na padezima.
Dobit ces...
Tvoj samo tvoj i božjiSig sve razumim sto pise al patak ne smi faljivati nista ako misli da ga udomim
Wc papir,baterije za vibrator,i nachoseMaserka. Ljubavi idem do.trgovine što da ti kupim srce
Ne moze se to tako gledati...SIG a daj nam reci s kim si vise uživala s Sombijem ili Venturom?
Znaš kad mi je stigla obavijest da me pratiš, srce je kucalo tristo, ponos do neba. Sad malo spuštanje, ali jbgAli nisam se pokajala... Zapratila sam sve s kojima komuniciram, cak i patka
Jaoo pa kazem da nisam pozalilaZnaš kad mi je stigla obavijest da me pratiš, srce je kucalo tristo, ponos do neba. Sad malo spuštanje, ali jbg
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|